Φωτογράφιση Προϊόντων Για

Eshop & Καταλόγους

 

Δεν κάνουμε κάτι άλλο όλη μέρα!

Φωτογραφίζουμε προϊόντα για eshop και καταλόγους. Γι’ αυτό και ειδικευόμαστε στην φωτογράφιση των προϊόντων!

Η φωτογράφιση προϊόντων είναι μία κατηγορία φωτογράφισης από μόνη της και ταυτόχρονα η δυσκολότερη, που δυστυχώς δεν υπάρχει Ελληνική σχολή που να παρέχει εκπαίδευση σε αυτό.

Υπάρχουν 2 τρόποι να φωτογραφίσεις ένα προϊόν. Ο σύνηθες τρόπος από τους περισσότερους φωτογράφους είναι να τοποθετήσουν ένα φωτιστικό αριστερά, ένα δεξιά και έτοιμη η φωτογραφία!

Δυστυχώς δεν είναι έτσι, διαφορετικά δεν θα λέγαμε ότι είναι ότι πιο δύσκολο στην φωτογραφία! Άρα ο δεύτερος τρόπος είναι και ο δύσκολος και σε αυτό το σημείο επεμβαίνουμε εμείς…

Η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει έπειτα από χιλιάδες προϊόντα, μας καθιστά την μεγαλύτερη εταιρεία φωτογράφισης προϊόντων στην Ελλάδα!

Έχουμε

Ότι Χρειάζεστε

 

Τεχνογνωσία

Έπειτα από την φωτογράφιση τόσων χιλιάδων προϊόντων μπορούμε να πούμε ότι είμαστε οι καταλληλότεροι για την φωτογράφιση των προϊόντων σας.

Ταχύτητα

Στο 90% των περιπτώσεων παραδίδουμε τις φωτογραφίες των προϊόντων σας από 1 έως 5 ημέρες και αυτό εξαρτάται από το είδος επεξεργασίας που απαιτείται για το κάθε προϊόν.

Μεταφορά Προϊόντων

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την μεταφορά των προϊόντων αφού είμαστε η μοναδική εταιρεία που διαθέτει ειδικό όχημα παραλαβής και παράδοσης.

Εγγύηση

Δεν ζητάμε προκαταβολές από τους πελάτες μας! Είμαστε 100% σίγουροι για το αποτέλεσμα που παραδίδουμε! Θα το δείτε και εσείς!

Τιμές Φωτογράφισης

Προϊόντων

 

Δυστυχώς δεν μπορεί να δοθεί μία γενική προσφορά για την φωτογράφιση προϊόντων.

Υπάρχουν πολλοί παράμετροι που μπορούν να καθορίσουν το κόστος όπως:

  1. Η ποσότητα προϊόντων: Όσο μεγαλύτερη ποσότητα τόσο χαμηλότερη τιμή.
  2. Δυσκολία υλικού: Γυαλί, καθρέπτες, γυαλιστερές επιφάνειες, διάφανα υλικά είναι μερικά από τις δύσκολες περιπτώσεις και δεν μπορούν να έχουν την ίδια τιμή π.χ. με απλά υλικά όπως ξύλο, σαγρέ μέταλλο κλπ.
  3. Λήψεις ανά προϊόν: Όσο περισσότερες λήψεις ανά προϊόν τόσο καλύτερη τιμή
  4. Προετοιμασία προϊόντος: Έχει σημασία αν πχ. ένας πελάτης προσκομίσει “γεμάτες” τσάντες προς φωτογράφιση ή θα πρέπει να κάνουμε εμείς την αντίστοιχη προετοιμασία.
  5. Ξεγύρισμα: Ένα προϊόν όταν το φωτογραφίζουμε πάνω σε ένα λευκό φόντο (λευκό χαρτί, πάγκο, τοίχο), το λευκό αυτό αποτυπώνεται στην φωτογραφία ως γκρι. Για να επιτύχουμε το απόλυτο λευκό η κάθε φωτογραφία περνάει μέσα από πρόγραμμα που μας βοηθάει να αφαιρέσουμε το εν λόγω φόντο και να τοποθετήσουμε τεχνητά το απόλυτο λευκό.
  6. Ρετούς προϊόντος: Πολλά προϊόντα δεν χρειάζονται καν αυτή την υπηρεσία αρκεί να έχει γίνει καλή προετοιμασία. Άλλα όμως προϊόντα χρειάζονται και κατά το ρετούς μας δίνονται άπειρες δυνατότητες όπως η αφαίρεση σκόνης, ζαρών, διόρθωση κακοτεχνιών κλπ.

Εύκολα Προϊόντα

Το κόστος για την φωτογράφιση ενός θεωρητικά εύκολου προϊόντος μπορεί να ξεκινήσει από 0,80€ έως 4€ ανά φωτογραφία, ανάλογα τις υπόλοιπες παραμέτρους όπως το ξεγύρισμα, η προετοιμασία, η ποσότητα κλπ.

Δύσκολα Προϊόντα

Εδώ το κόστος για την φωτογράφιση, συνήθως κυμαίνεται από 2€ έως και 5€ ανά φωτογραφία και πάλι καθορίζεται από πολλές παραμέτρους.

Ρετούς

Το κόστος για ρετούς πάλι δεν μπορεί εύκολα να αποτυπωθεί σε τιμοκατάλογο καθώς υπάρχουν αρκετά στάδια ρετούς, αλλά και δυσκολίας σε αυτά. Παρ' όλα αυτά συνήθως κυμαίνεται από 1€-2€ ανά φωτογραφία.

Διαδικασία

Είτε στέλνετε, είτε παραλαμβάνουμε τα προϊόντα από τον χώρο σας. Τα φωτογραφίζουμε στο στούντιο μας και σας τα επιστρέφουμε συνήθως από 1 έως 4 ημέρες.

Κόστος Φωτογράφισης

= Δωρεάν

 

Ναι δεν είναι κάποιο διαφημιστικό τρικ αυτό που παρουσιάζουμε! Καταφέραμε να βγάλουμε σε πελάτες μας, όλο το κόστος των φωτογραφίσεων τους ΔΩΡΕΑΝ!!!

Το νέο εγχείρημα της εταιρείας μας λέγεται InAndOut Fashion Marketplace και είναι αυτό που καταλαβαίνετε. Δημιουργήσαμε το πρώτο Fashion Marketplace στην Ελλάδα για τους πελάτες που κάνουν τις φωτογραφίσεις τους στην ProductPhotography.gr

Πλέον οι πελάτες της εταιρείας μας, έχουν την δυνατότητα να συνδέσουν το Eshop τους με το InAndOut Marketplace και να αναλάβουμε την πώληση των προϊόντων τους. Με αυτό τον τρόπο σας δίνουμε παραγγελίες για τα προϊόντα που φωτογραφίσατε σε εμάς – άρα και κέρδη – κάνοντας το κόστος της φωτογράφισης σε εμάς ΔΩΡΕΑΝ!

Ήδη το InAndOut λειτουργεί δοκιμαστικά 6 μήνες και πλέον έχει μπει σε πλήρη λειτουργία, παρουσιάζοντας σας τα πρώτα δείγματα αυτής της υπηρεσίας.

Το 60% των καταστημάτων που διασυνδέθηκαν με το InAndOut έβγαλε το κόστος της φωτογράφισης ΔΩΡΕΑΝ, το 20% έβγαλε και κέρδος και το το υπόλοιπο 20% μείωσε το κόστος της φωτογράφισης έως και 80%!

Δωρεάν Διασύνδεση

Δεν υπάρχει κόστος διασύνδεσης για τους πελάτες μας. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα .xml αρχείο από τον προγραμματιστή σας.

Δωρεάν Μεταφορικά

Απαλλαγείτε από το κόστος μεταφορικών για όλες τις παραγγελίες μέσω του InAndOut. Όλα τα κόστη είναι δικά μας.

Προβολή Προϊόντων

Χιλιάδες επισκέψεις διαφορετικού φύλου επισκέπτονται την σελίδα μας και πραγματοποιούν περισσότερες από 1000 παραγγελίες/μήνα.

Διαχείριση Παραγγελιών

Διαχειρίσου τις παραγγελίες σου εύκολα και γρήγορα μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο λογαριασμό σου. Ενώ τα αναλυτικά Reports θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τα κέρδη σου μέσα από την εταιρεία μας.

Έχουμε

Ότι Χρειάζεστε

 

Το Όραμα μας

 

Όραμα μας είναι να δημιουργήσουμε την μεγαλύτερη επίσημη εταιρεία φωτογράφισης ρούχων και προϊόντων στην Ελλάδα, αντιλαμβανόμενοι της ανάγκης των επιχειρήσεων βάση των αναγκών της εποχής μας και όχι του εκάστοτε φωτογράφου.

Ένας επιχειρηματίας έχει αναλάβει τα χρέη πολλών δραστηριοτήτων όπως να είναι λογιστής, πωλητής, διαχειριστής internet και εντέλει όχι επιχειρηματίας!

Καταφέραμε λοιπόν για το κομμάτι που μας αναλογεί (την φωτογράφιση για το Eshop), να δίνουμε την δυνατότητα στον επιχειρηματία να μην σπαταλάει άλλο χρόνο για  φωτογράφιση των ρούχων και των προϊόντων του και να του παρέχουμε τα πάντα εμείς!

Εγγύηση Αποτελέσματος

Είμαστε η μοναδική εταιρεία που δεν ζητάμε προκαταβολές και αν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα των φωτογραφιών μας, δεν μας πληρώνετε!

Χρόνοι Φωτογράφισης

Όλα τα αιτήματα πελατών για φωτογράφιση καλύπτονται συνήθως εντός 5 ημερών χειμώνα καλοκαίρι! Δεν κλείνουμε διακοπές... Πάντα εδώ για εσάς.

Παράδοση Φωτογραφιών

Η παράδοση των φωτογραφιών πραγματοποιείται από αυθημερόν έως 5 ημέρες ανάλογα το ρετούς και τις προδιαγραφές που έχουν συμφωνηθεί.

Παραλαβή Προϊόντων

Δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε εμείς την μεταφορά και την επιστροφή των προϊόντων σας, εντός Αττικής με το ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό μας.