Φωτογράφιση Κοσμημάτων για

Eshop σε Λευκό & Καταλόγους

 

Μία κατηγορία από μόνη τους η φωτογράφιση των κοσμημάτων! Και πως να μην είναι όταν μιλάμε για ότι πιο δύσκολο φωτογραφικά στον κόσμο;

Αντανακλάσεις, πιστότητα χρώματος, λεκέδες, κακοτεχνίες, ειδικός εξοπλισμός και τόσο μικρά που δεν μπορούν να διαχειριστούν!

Αυτά είναι μερικά από αυτά που έχει να αντιμετωπίσει ο οποιοσδήποτε φωτογράφος που θα προσπαθήσει να φωτογραφίσει ένα κόσμημα.

Όλα αυτά τα ξέρουμε πολύ καλά, έπειτα από περισσότερα από 30.000 κοσμήματα που έχουμε φωτογραφίσει…

Φωτογράφιση Κοσμημάτων σε

Μοντέλο για Eshop

 

Η φωτογράφιση κοσμημάτων σε μοντέλο είναι η αδυναμία μας…

Και εδώ υπάρχουν δύο επιλογές φωτογράφισης.

Η μία αναφέρεται ως προϊοντική φωτογράφιση κοσμημάτων σε μοντέλο, όπου φωτογραφίζονται τμήματα του μοντέλου με το κόσμημα π.χ. το χέρι του μοντέλου. Η χρήση της φωτογραφίας είναι συνήθως  ως βοηθητική στο eshop για να δείξουμε το προϊόν πως είναι φορεμένο αλλά και το πραγματικό του μέγεθος.

Η δεύτερη εναλλακτική είναι η καλλιτεχνική φωτογράφιση όπου εκεί απλά δημιουργούμε τέχνη μαζί με τον make up artist και το αποτέλεσμα που θέλετε να επιτύχουμε. Η χρήση συνήθως τέτοιων φωτογραφήσεων έχουν σκοπό την διαφημιστική προβολή σε μία αφίσα, banner, καρτολίνα κλπ.

Έχουμε

Ότι Χρειάζεστε

 

Τεχνογνωσία

+30.000 κοσμήματα έχουν περάσει από τους φακούς μας. Ώρες αμέτρητες για να βρούμε τα μυστικά της φωτογράφισης κοσμημάτων. Τί άλλο να πούμε;;

Εξοπλισμός

Για την φωτογράφηση ενός κοσμήματος απαιτείται ειδικός εξοπλισμός (φακός, ειδικά φώτα, κάμερα, ειδικές κατασκευές κλπ.) και software. Προφανώς τα έχουμε όλα...

Ταχύτητα

Ειδικά σε μεγάλης αξίας κοσμήματα, η φωτογράφιση γίνεται αυθημερόν για να τα παραλάβετε το συντομότερο δυνατόν. Δεν συνιστούμε την φωτογράφηση κοσμημάτων στον χώρο σας για άπειρους λόγους.

Υπηρεσίες

Ξεγύρισμα σε απόλυτο λευκό φόντο, πλήρη εστίαση να μην έχετε θολότητες όσο μακρύ και αν είναι το κόσμημα, ρετούς κοσμήματος, είναι μερικές από τις υπηρεσίες που διαθέτουμε.

Τιμές Φωτογράφισης

Κοσμημάτων σε Μοντέλο

 

Το κόστος για την προϊοντική φωτογράφιση σε μοντέλο καθορίζεται από:

  1. Την ποσότητα των κοσμημάτων
  2. Το σημείο φωτογράφισης (στουντιακή ή εξωτερική)
  3. Και τις φωτογραφίες ανά κόσμημα.

Η καλλιτεχνική φωτογράφιση κοσμημάτων με χρήση μοντέλου καθορίζεται έπειτα από ενδελεχή συζήτηση και συμφωνία βάση του αποτελέσματος που θέλετε να επιτύχετε.

Μία καλλιτεχνική φωτογράφιση μπορεί να είναι κάτι σχετικά απλό και μπορεί να απαιτηθεί από ημίγυμνο μέχρι body painting.

Προϊοντική

Το κόστος για την προϊοντική φωτογράφιση κοσμημάτων με χρήση μοντέλου συνήθως κυμαίνεται από 5€ έως 7,5€ ανά κόσμημα και περιλαμβάνει 2 φωτογραφίες, το μοντέλο το make up και την φωτογραφίση.

Καλλιτεχνική

Η καλλιτεχνική φωτογράφιση κοσμημάτων με χρήση μοντέλου απαιτεί ενδελεχή συζήτηση γιατί το κόστος μπορεί να ξεκινήσει από 200€ έως και 2000€ ανάλογα το project.

Μοντέλο

Το κόστος μοντέλου για φωτογράφιση κοσμημάτων μπορεί να κυμανθεί από 100€ έως 250€ ανάλογα τις ώρες και την εμπειρία του μοντέλου.

Make Up Artist

Το κόστος του make up artist για προϊοντική κυμαίνεται από 50€ έως 80€ ενώ για καλλιτεχνική φωτογράφιση από 80€ έως 300€ ανάλογα το τί θα απαιτηθεί.

Κόστος Φωτογράφισης

= Δωρεάν

 

Ναι δεν είναι κάποιο διαφημιστικό τρικ αυτό που παρουσιάζουμε! Καταφέραμε να βγάλουμε σε πελάτες μας, όλο το κόστος των φωτογραφίσεων τους ΔΩΡΕΑΝ!!!

Το νέο εγχείρημα της εταιρείας μας λέγεται InAndOut Fashion Marketplace και είναι αυτό που καταλαβαίνετε. Δημιουργήσαμε το πρώτο Fashion Marketplace στην Ελλάδα για τους πελάτες που κάνουν τις φωτογραφίσεις τους στην ProductPhotography.gr

Πλέον οι πελάτες της εταιρείας μας, έχουν την δυνατότητα να συνδέσουν το Eshop τους με το InAndOut Marketplace και να αναλάβουμε την πώληση των προϊόντων τους. Με αυτό τον τρόπο σας δίνουμε παραγγελίες για τα προϊόντα που φωτογραφίσατε σε εμάς – άρα και κέρδη – κάνοντας το κόστος της φωτογράφισης σε εμάς ΔΩΡΕΑΝ!

Ήδη το InAndOut λειτουργεί δοκιμαστικά 6 μήνες και πλέον έχει μπει σε πλήρη λειτουργία, παρουσιάζοντας σας τα πρώτα δείγματα αυτής της υπηρεσίας.

Το 60% των καταστημάτων που διασυνδέθηκαν με το InAndOut έβγαλε το κόστος της φωτογράφισης ΔΩΡΕΑΝ, το 20% έβγαλε και κέρδος και το το υπόλοιπο 20% μείωσε το κόστος της φωτογράφισης έως και 80%!

Δωρεάν Διασύνδεση

Δεν υπάρχει κόστος διασύνδεσης για τους πελάτες μας. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα .xml αρχείο από τον προγραμματιστή σας.

Δωρεάν Μεταφορικά

Απαλλαγείτε από το κόστος μεταφορικών για όλες τις παραγγελίες μέσω του InAndOut. Όλα τα κόστη είναι δικά μας.

Προβολή Προϊόντων

Χιλιάδες επισκέψεις διαφορετικού φύλου επισκέπτονται την σελίδα μας και πραγματοποιούν περισσότερες από 1000 παραγγελίες/μήνα.

Διαχείριση Παραγγελιών

Διαχειρίσου τις παραγγελίες σου εύκολα και γρήγορα μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο λογαριασμό σου. Ενώ τα αναλυτικά Reports θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τα κέρδη σου μέσα από την εταιρεία μας.

Δείγματα Φωτογράφισης

Κοσμημάτων σε Μοντέλο

 

Το Όραμα μας

 

Όραμα μας είναι να δημιουργήσουμε την μεγαλύτερη επίσημη εταιρεία φωτογράφισης ρούχων και προϊόντων στην Ελλάδα, αντιλαμβανόμενοι της ανάγκης των επιχειρήσεων βάση των αναγκών της εποχής μας και όχι του εκάστοτε φωτογράφου.

Ένας επιχειρηματίας έχει αναλάβει τα χρέη πολλών δραστηριοτήτων όπως να είναι λογιστής, πωλητής, διαχειριστής internet και εντέλει όχι επιχειρηματίας!

Καταφέραμε λοιπόν για το κομμάτι που μας αναλογεί (την φωτογράφιση για το Eshop), να δίνουμε την δυνατότητα στον επιχειρηματία να μην σπαταλάει άλλο χρόνο για  φωτογράφιση των ρούχων και των προϊόντων του και να του παρέχουμε τα πάντα εμείς!

Εγγύηση Αποτελέσματος

Είμαστε η μοναδική εταιρεία που δεν ζητάμε προκαταβολές και αν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα των φωτογραφιών μας, δεν μας πληρώνετε!

Χρόνοι Φωτογράφισης

Όλα τα αιτήματα πελατών για φωτογράφιση καλύπτονται συνήθως εντός 5 ημερών χειμώνα καλοκαίρι! Δεν κλείνουμε διακοπές... Πάντα εδώ για εσάς.

Παράδοση Φωτογραφιών

Η παράδοση των φωτογραφιών πραγματοποιείται από αυθημερόν έως 5 ημέρες ανάλογα το ρετούς και τις προδιαγραφές που έχουν συμφωνηθεί.

Παραλαβή Προϊόντων

Δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε εμείς την μεταφορά και την επιστροφή των προϊόντων σας, εντός Αττικής με το ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό μας.