Φωτογράφιση Υποδημάτων

Για Eshop σε Λευκό Φόντο

 

Η φωτογράφιση υποδημάτων έχει γίνει για εμάς καθημερινή συνήθεια γνωρίζοντας πλήρως τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Γνωρίζουμε ακόμα ότι ειδικά πολύ μεγάλες εταιρείες προσλαμβάνουν ένα με δύο άτομα προσωπικό για την φωτογράφιση υποδημάτων που στην πραγματικότητα οι μεγάλες ποσότητες φωτογράφισης είναι μόνο  2, άντε 3 φορές τον χρόνο. Και το κακό αυτού είναι ότι πάλι λόγω του πολύ μεγάλου ταυτόχρονου όγκου τα άτομα αυτά δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Σας ανακοινώνουμε λοιπόν ότι όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν καθώς βάση του εξοπλισμού, της τεχνογνωσίας και της μαζικής παραγωγής που διαθέτουμε, καταφέραμε να φωτογραφίζουμε από 300 έως 500 υποδήματα την ημέρα, με παράδοση φωτογραφιών σε έως 4 ημέρες, με εγγύηση αποτελέσματος και όλα αυτά με τιμές από 3€/υπόδημα, συμπεριλαμβανομένου 3 φωτογραφίες ανά παπούτσι, 1€/φωτογραφία!!!

Το σκέφτεστε ακόμη;;;

Φωτογράφιση Υποδημάτων

Για Eshop σε Μοντέλο

 

Άλλη μία πρωτοποριακή υπηρεσία που φέραμε για το Eshop σας, είναι η φωτογράφιση των υποδημάτων σας φορεμένα σε μοντέλο και σε απόλυτο λευκό φόντο!

Προφανώς η φωτογράφιση υποδημάτων σε μοντέλο δεν είναι κάτι καινούργιο στην αγορά αλλά η φωτογράφιση υποδημάτων σε μοντέλο και με απόλυτο λευκό φόντο για να έχει ομοιομορφία η σελίδα σας αλλά και η δυνατότητα να εισάγετε τα προϊόντα στο Skroutz, δεν μπορεί καμία άλλη εταιρεία να σας το παρέχει!

Επιπλέον, επειδή στην εταιρεία μας έχουμε σχεδόν καθημερινά φωτογράφιση με μοντέλα, μπορούμε να αναλάβουμε και μικρές ποσότητες χωρίς ελάχιστες χρεώσεις, ενώ οι τιμές μας συμπεριλαμβάνουν την αμοιβή της φωτογράφισης, το μοντέλο και τα απαραίτητα γραφιστικά!

Το κόστος για την φωτογράφιση των υποδημάτων σε μοντέλο συμπεριλαμβανομένου όλα τα παραπάνω, παρέχεται από 5€-7.5€/υπόδημα!

Δημιουργία Video

Για Eshop σε Λευκό Φόντο

 

Φέραμε το Product Video στην Ελλάδα από το εξωτερικό!

Και το φέραμε διότι έπειτα από έρευνα, οι πελάτες του Ίντερνετ αγοράζουν κατά 65% περισσότερο, προϊόντα που εμφανίζονται σε βίντεο σε σχέση με την απλή φωτογραφία.

Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα Eshop του εξωτερικού παρουσιάζουν πλέον όλα τα προϊόντα τους εκτός από τις φωτογραφίες και με product video.

Ξέραμε ότι για να το φέρουμε στην Ελλάδα θα έπρεπε το κόστος του να είναι χαμηλό, να υπάρχει τέλεια τεχνογνωσία του λευκού φόντου και να παραδίδεται γρήγορα στον πελάτη για να μπορεί να μην χάνει πωλήσεις!

Τα καταφέραμε λοιπόν έχοντας κατακτήσει την τεχνογνωσία του λευκού φόντου και το παραδίδουμε με μόνο 2€/βίντεο και με μία ημέρα παράδοση!

Έχουμε

Ότι Χρειάζεστε

 

Ταχύτητα

Παραλαβή, Φωτογράφιση, ρετούς, επιστροφή προϊόντων, παράδοση φωτογραφιών σε έως 4 ημέρες για ποσότητες έως και 500 υποδήματα την ημέρα! Ποιος άλλος μπορεί;;

Χαμηλές Τιμές

3 φωτογραφίες ανά υπόδημα, με ξεγύρισμα σε απόλυτο λευκό φόντο, εφέ καθρεπτισμού, δυνατότητα εισαγωγής στο Skroutz και παράδοση σε έως 4 ημέρες, με μόνο από 3€... Δεν ξανάγινε!

Product Video

Είμαστε η μοναδική εταιρεία που μπορεί να διαθέτει την τεχνογνωσία του απόλυτου λευκού φόντου και στο βίντεο! Κερδίστε τον ανταγωνισμό δείχνοντας το προϊόν σας με βίντεο, μόνο με επιπλέον 5€/υπόδημα.

Παροχή Μοντέλων

Ελάτε να φωτογραφίσουμε τα υποδήματα σας σε απόλυτο λευκό φόντο φορεμένα σε μοντέλο για ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα! Μοντέλο ποδιών παρέχουμε εμείς!

Τιμές Μαζικής

Φωτογράφισης Υποδημάτων

 

Πρωτοπορήσαμε και στον τομέα φωτογράφισης υποδημάτων καθώς δημιουργήσαμε ειδικό τομέα στην εταιρεία μας που ασχολείται μόνο με την φωτογράφιση παπουτσιών.

Κατορθώνοντας να τυποποιήσουμε την φωτογράφιση υποδημάτων, χωρίς να μειώσουμε ούτε στο ελάχιστο την ποιότητα μας, καταφέραμε να φωτογραφίζουμε 300-500 υποδήματα ημερησίως και με παράδοση φωτογραφιών σε έως 4 ημέρες!

Το υλικό που παραλαμβάνετε βάση της συγκεκριμένης προσφοράς περιλαμβάνει πάντα: 3 φωτογραφίες ανά υπόδημα (προφίλ, 3/4 μπροστά και 3/4 πίσω) σε απόλυτο λευκό φόντο και με εφέ καθρεπτισμού για τρισδιάστατο αποτέλεσμα.

Τέλος, η δυνατότητα παραλαβής των υποδημάτων από τον χώρο σας, και η επιστροφή του σε εσάς σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα είτε δεν επηρεάζει καθόλου τους προγραμματισμένους δειγματισμούς σας είτε τις άμεσες πωλήσεις σας.

Αμοιβή Φωτογράφισης

Το κόστος καθορίζεται από την ποσότητα, το είδος των υποδημάτων και τις λήψεις που επιθυμεί ο πελάτης. Παρ' όλα αυτά το κόστος συνήθως κυμαίνεται από 3€-6€/υπόδημα που περιλαμβάνει 3 φωτογραφίες.

Σε Μοντέλο

Καθώς καθημερινά σχεδόν, πραγματοποιούμε φωτογραφίσεις με χρήση μοντέλων, εύκολα μπορούμε να εξυπηρετήσουμε ακόμη μεγαλύτερους όγκους, φωτογραφίζοντας τα υποδήματα φορεμένα σε μοντέλο με συνολικό κόστος 5€/υπόδημα.

Μεταφορά

Το κόστος μεταφοράς υποδημάτων, είναι στα 30€ το πήγαινε - έλα. Η μεταφορά και η παράδοση γίνεται έπειτα από συνεννόηση με τον πελάτη.

Video

Κόστος Video: 2,50/υπόδημα. Η υπηρεσία Video και παραπάνω τιμή αφορά μόνο τους πελάτες που πραγματοποιούν βίντεο για όλα τα υποδήματα του Eshop τους και όχι για επιλεγμένα προϊόντα.

Κόστος Φωτογράφισης

= Δωρεάν

 

Ναι δεν είναι κάποιο διαφημιστικό τρικ αυτό που παρουσιάζουμε! Καταφέραμε να βγάλουμε σε πελάτες μας, όλο το κόστος των φωτογραφίσεων τους ΔΩΡΕΑΝ!!!

Το νέο εγχείρημα της εταιρείας μας λέγεται InAndOut Fashion Marketplace και είναι αυτό που καταλαβαίνετε. Δημιουργήσαμε το πρώτο Fashion Marketplace στην Ελλάδα για τους πελάτες που κάνουν τις φωτογραφίσεις τους στην ProductPhotography.gr

Πλέον οι πελάτες της εταιρείας μας, έχουν την δυνατότητα να συνδέσουν το Eshop τους με το InAndOut Marketplace και να αναλάβουμε την πώληση των προϊόντων τους. Με αυτό τον τρόπο σας δίνουμε παραγγελίες για τα προϊόντα που φωτογραφίσατε σε εμάς – άρα και κέρδη – κάνοντας το κόστος της φωτογράφισης σε εμάς ΔΩΡΕΑΝ!

Ήδη το InAndOut λειτουργεί δοκιμαστικά 6 μήνες και πλέον έχει μπει σε πλήρη λειτουργία, παρουσιάζοντας σας τα πρώτα δείγματα αυτής της υπηρεσίας.

Το 60% των καταστημάτων που διασυνδέθηκαν με το InAndOut έβγαλε το κόστος της φωτογράφισης ΔΩΡΕΑΝ, το 20% έβγαλε και κέρδος και το το υπόλοιπο 20% μείωσε το κόστος της φωτογράφισης έως και 80%!

Δωρεάν Διασύνδεση

Δεν υπάρχει κόστος διασύνδεσης για τους πελάτες μας. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα .xml αρχείο από τον προγραμματιστή σας.

Δωρεάν Μεταφορικά

Απαλλαγείτε από το κόστος μεταφορικών για όλες τις παραγγελίες μέσω του InAndOut. Όλα τα κόστη είναι δικά μας.

Προβολή Προϊόντων

Χιλιάδες επισκέψεις διαφορετικού φύλου επισκέπτονται την σελίδα μας και πραγματοποιούν περισσότερες από 1000 παραγγελίες/μήνα.

Διαχείριση Παραγγελιών

Διαχειρίσου τις παραγγελίες σου εύκολα και γρήγορα μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο λογαριασμό σου. Ενώ τα αναλυτικά Reports θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τα κέρδη σου μέσα από την εταιρεία μας.

Our Shoes

Portfolio

 

Το Όραμα μας

 

Όραμα μας είναι να δημιουργήσουμε την μεγαλύτερη επίσημη εταιρεία φωτογράφισης ρούχων και προϊόντων στην Ελλάδα, αντιλαμβανόμενοι της ανάγκης των επιχειρήσεων βάση των αναγκών της εποχής μας και όχι του εκάστοτε φωτογράφου.

Ένας επιχειρηματίας έχει αναλάβει τα χρέη πολλών δραστηριοτήτων όπως να είναι λογιστής, πωλητής, διαχειριστής internet και εντέλει όχι επιχειρηματίας!

Καταφέραμε λοιπόν για το κομμάτι που μας αναλογεί (την φωτογράφιση για το Eshop), να δίνουμε την δυνατότητα στον επιχειρηματία να μην σπαταλάει άλλο χρόνο για  φωτογράφιση των ρούχων και των προϊόντων του και να του παρέχουμε τα πάντα εμείς!

Εγγύηση Αποτελέσματος

Είμαστε η μοναδική εταιρεία που δεν ζητάμε προκαταβολές και αν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα των φωτογραφιών μας, δεν μας πληρώνετε!

Χρόνοι Φωτογράφισης

Όλα τα αιτήματα πελατών για φωτογράφιση καλύπτονται συνήθως εντός 5 ημερών χειμώνα καλοκαίρι! Δεν κλείνουμε διακοπές... Πάντα εδώ για εσάς.

Παράδοση Φωτογραφιών

Η παράδοση των φωτογραφιών πραγματοποιείται από αυθημερόν έως 5 ημέρες ανάλογα το ρετούς και τις προδιαγραφές που έχουν συμφωνηθεί.

Παραλαβή Προϊόντων

Δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε εμείς την μεταφορά και την επιστροφή των προϊόντων σας, εντός Αττικής με το ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό μας.