Φωτογράφιση Ρούχων σε

Μοντέλο για Social

 

Ο στόχος είναι ένας και είναι απλός!

Όμορφες Real Life φωτογραφίες με χρήση μοντέλων, για να κερδίσουμε αρκετά like και μέσω αυτού, οι υποψήφιοι πελάτες να μεταβούν στο eshop και να δουν όλα τα προϊόντα – ρούχα για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους.

Μπορεί πολλοί να πουλάνε μόνο από την χρήση Social αλλά απλά δεν έχουν καταλάβει ότι αν είχαν και ένα eshop οι πωλήσεις τους θα ήταν πολλαπλάσιες!

Οι φωτογραφίες για λογαριασμούς Social θα μπορούν να είναι στουντιακές για μικρότερο κόστος αλλά η αλήθεια είναι ότι μακροπρόθεσμα οι εξωτερικές φωτογραφίσεις είναι αυτές που κερδίζουν πολύ περισσότερο το κοινό…

Έχουμε

Ότι Χρειάζεστε

 

Επιλέξτε Μοντέλο

Επιλέξτε το μοντέλο που επιθυμείτε από την σελίδα μας ή κλείστε δική σας συμφωνία με Freelance Model ή με πρακτορείο, βάση των αναγκών σας.

Location

Μαζί επιλέγουμε την τοποθεσία βάση το ύφος του ρούχου και την εταιρεία σας. Μπορεί να είναι από μία φωτογράφιση σε πλατεία, δρόμο, παραλία κλπ μέχρι την οργάνωση ξενοδοχείου, βίλας ή ενός μαγαζιού.

Όλα στο όχημα

Τα ρούχα τοποθετούνται στο ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό μας για την αποφυγή τσαλακωμάτων. Το όχημα βοηθάει και πολλές φορές στο να αλλάζει το μοντέλο στο location.

Παράδοση

Αφού ολοκληρωθεί η φωτογράφιση επιλέγετε φωτογραφίες για το ανάλογο ρετούς χρωμάτων, δέρματος και αφαίρεσης στοιχείων που μπορεί να "χαλάνε" μία φωτογραφία (π.χ. ένας περαστικός, ένα σκουπίδι στο πάτωμα κλπ)

Τιμές Εξωτερικής Φωτογράφισης

Ρούχων σε Μοντέλο

 

Η Real Life φωτογραφίσεις ρούχων για Social συνήθως πραγματοποιούνται σε εξωτερικούς χώρους. Εξωτερικοί χώροι μπορεί να είναι μία παραλία, ένα στενό δρομάκι, μία πλατεία, ένας κήπος και γενικά η φαντασία είναι ο μόνος περιορισμός.

Μην ξεχνάμε βέβαια τις φωτογραφίσεις σε εσωτερικό χώρο, συνήθως σε κάποιο μαγαζί με ωραία διακόσμηση που μας παραχωρείτε για την φωτογράφιση.

Μέσα στα καθήκοντα μας, αλλά και τις υπηρεσίες μας, αναλαμβάνουμε έως και πλήρως την εύρεση σημείων ή και την συμφωνία με μαγαζιά που μπορούν να μας παραχωρήσουν τον χώρο τους.

Όποια κι αν είναι η τελική επιλογή σημείου το σίγουρο είναι ότι οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι εντυπωσιακές για να “πάρουν” περισσότερα like, που θα ακολουθήσουν σε περισσότερους followers και κατ επέκταση σε περισσότερες πωλήσεις!

Και αυτό το καταφέρνετε μαζί μας διότι δεν κάνουμε φωτογραφίσεις με απλά μία κάμερα και έναν φακό! Ο επιπλέον εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε για μία εξωτερική φωτογράφιση ρούχων κάνει τις φωτογραφίες μας πραγματικά εντυπωσιακές!

Αμοιβή Φωτογράφισης

Το κόστος φωτογράφισης σε εξωτερικούς χώρους ποικίλει με βάση την ποσότητα των ρούχων, των τελικών φωτογραφιών και την επιλογή σημείου. Ενδεικτικά το κόστος μίας εξωτερικής φωτογράφισης κυμαίνεται από 150€-400€

Μοντέλο

Το κόστος καθορίζεται από 100€ - 200€ ανάλογα τις ώρες που απαιτούνται για την φωτογράφιση. Στις εξωτερικές φωτογραφίσεις προτείνουμε την επιλογή μοντέλων με όσο μεγαλύτερη εμπειρία. Ο λόγος απλός. Όσο πιο έμπειρο το μοντέλο τόσο περισσότερα ρούχα θα βγάλουμε στον ίδιο χρόνο.

Make Up Artist

Εδώ τα πράγματα είναι πιο απλά και το κόστος κυμαίνεται από 50€-80€ συνήθως, ανάλογα τον όγκο πάλι των ρούχων και τον αριθμό αλλαγών - Refresh make up που θα απαιτηθούν.

Γιατί Εμάς;

Δεν κάνουμε φωτογραφίσεις μία κάμερα και έναν φακό και μετά παραδίδουμε την κάρτα μνήμης. Όλες μας οι φωτογραφίσεις είναι υψηλού επιπέδου με τεχνητά φώτα και εξοπλισμό άνω των 10.000€.

Κόστος Φωτογράφισης

= Δωρεάν

 

Ναι δεν είναι κάποιο διαφημιστικό τρικ αυτό που παρουσιάζουμε! Καταφέραμε να βγάλουμε σε πελάτες μας, όλο το κόστος των φωτογραφίσεων τους ΔΩΡΕΑΝ!!!

Το νέο εγχείρημα της εταιρείας μας λέγεται InAndOut Fashion Marketplace και είναι αυτό που καταλαβαίνετε. Δημιουργήσαμε το πρώτο Fashion Marketplace στην Ελλάδα για τους πελάτες που κάνουν τις φωτογραφίσεις τους στην ProductPhotography.gr

Πλέον οι πελάτες της εταιρείας μας, έχουν την δυνατότητα να συνδέσουν το Eshop τους με το InAndOut Marketplace και να αναλάβουμε την πώληση των προϊόντων τους. Με αυτό τον τρόπο σας δίνουμε παραγγελίες για τα προϊόντα που φωτογραφίσατε σε εμάς – άρα και κέρδη – κάνοντας το κόστος της φωτογράφισης σε εμάς ΔΩΡΕΑΝ!

Ήδη το InAndOut λειτουργεί δοκιμαστικά 6 μήνες και πλέον έχει μπει σε πλήρη λειτουργία, παρουσιάζοντας σας τα πρώτα δείγματα αυτής της υπηρεσίας.

Το 60% των καταστημάτων που διασυνδέθηκαν με το InAndOut έβγαλε το κόστος της φωτογράφισης ΔΩΡΕΑΝ, το 20% έβγαλε και κέρδος και το το υπόλοιπο 20% μείωσε το κόστος της φωτογράφισης έως και 80%!

Δωρεάν Διασύνδεση

Δεν υπάρχει κόστος διασύνδεσης για τους πελάτες μας. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα .xml αρχείο από τον προγραμματιστή σας.

Δωρεάν Μεταφορικά

Απαλλαγείτε από το κόστος μεταφορικών για όλες τις παραγγελίες μέσω του InAndOut. Όλα τα κόστη είναι δικά μας.

Προβολή Προϊόντων

Χιλιάδες επισκέψεις διαφορετικού φύλου επισκέπτονται την σελίδα μας και πραγματοποιούν περισσότερες από 1000 παραγγελίες/μήνα.

Διαχείριση Παραγγελιών

Διαχειρίσου τις παραγγελίες σου εύκολα και γρήγορα μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο λογαριασμό σου. Ενώ τα αναλυτικά Reports θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τα κέρδη σου μέσα από την εταιρεία μας.

Το Όραμα μας

 

Όραμα μας είναι να δημιουργήσουμε την μεγαλύτερη επίσημη εταιρεία φωτογράφισης ρούχων και προϊόντων στην Ελλάδα, αντιλαμβανόμενοι της ανάγκης των επιχειρήσεων βάση των αναγκών της εποχής μας και όχι του εκάστοτε φωτογράφου.

Ένας επιχειρηματίας έχει αναλάβει τα χρέη πολλών δραστηριοτήτων όπως να είναι λογιστής, πωλητής, διαχειριστής internet και εντέλει όχι επιχειρηματίας!

Καταφέραμε λοιπόν για το κομμάτι που μας αναλογεί (την φωτογράφιση για το Eshop), να δίνουμε την δυνατότητα στον επιχειρηματία να μην σπαταλάει άλλο χρόνο για  φωτογράφιση των ρούχων και των προϊόντων του και να του παρέχουμε τα πάντα εμείς!

Εύρεση Μοντέλων

Διαλέξτε ανάμεσα στα συνεργαζόμενα μοντέλα. Όλα τα συνεργαζόμενα μας μοντέλα έχουν αρκετά μεγάλη εμπειρία!

Μεταφορά Ρούχων

Ερχόμαστε και παραλαμβάνουμε όλα τα ρούχα και σας τα επιστρέφουμε με το ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό μας.

Μικρή Ποσότητα

Μην χάνετε πωλήσεις, περιμένοντας να μαζέψετε μεγάλες ποσότητες για να μπορείτε να κάνετε φωτογράφιση! Αναλαμβάνουμε ακόμα και 10 ρούχα!

Παράδοση Φωτογραφιών

Σε μία ημέρα από την φωτογράφιση έχετε όλο το φωτογραφικό υλικό έτοιμο προς ανέβασμα στην σελίδα σας!