Φωτογράφιση Ρούχων σε

Μοντέλο για Eshop

 

Δεν είναι τυχαία ο πιο διαδεδομένος τρόπος φωτογράφισης ρούχων! Έπειτα από στατιστικά οι πελάτες αγοράζουν κατά 95% πιο εύκολα ένα ρούχο φορεμένο σε μοντέλο σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο τρόπο φωτογράφισης.

Πόσο φθηνά ή ακριβά όμως είναι μία φωτογράφιση ρούχων σε μοντέλο;

Θα απαντήσουμε και σε αυτή την ερώτηση, αφού όμως πρώτα δούμε τί καθορίζει αλλά και τί προδιαγραφές θα πρέπει να έχει μία προσφορά φωτογράφισης ρούχων σε μοντέλο για Eshop!

Έχουμε

Ότι Χρειάζεστε

 

Ατομική Φωτογράφιση

Κατά την ατομική φωτογράφιση ρούχων, ο πελάτης επιλέγει και καθορίζει όλες τις κατευθυντήριες γραμμές της φωτογράφησης. Επιλογή μοντέλου, make up artist, χρώμα φόντου κλπ.

Μαζική Φωτογράφιση

Ενώσαμε το πελατολόγιο μας και διαμοιράσαμε τα κόστη για να μπορείτε να φωτογραφίζετε ακόμα και μικρές ποσότητες ρούχων! Ακόμα και 10 ρούχα μπορείτε να τα φωτογραφίσετε σε μοντέλο με χαμηλό κόστος.

Μεταφορά Ρούχων για Φωτογράφιση

Αντί να μεταφέρετε τα ρούχα στο στούντιο με το ΙΧ σας και να τσαλακώνονται, ερχόμαστε εμείς και τα παραλαμβάνουμε και σας τα επιστρέφουμε με το ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό μας.

Εύρεση και Παροχή Μοντέλων

Αφήστε να είναι δικό μας πρόβλημα η εύρεση μοντέλων για την φωτογράφιση των ρούχων σας! Παρέχουμε μεγάλη γκάμα επιλογής, ανάμεσα σε ανδρικά, γυναικεία και Plus Size μοντέλα.

Δημιουργία Video

Για Eshop

 

Το φέραμε στην Ελλάδα από το εξωτερικό!

Και το φέραμε διότι έπειτα από έρευνα, οι πελάτες του Ίντερνετ αγοράζουν κατά 65% περισσότερο, προϊόντα που εμφανίζονται σε βίντεο σε σχέση με την απλή φωτογραφία.

Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα Eshop του εξωτερικού παρουσιάζουν πλέον όλα τα προϊόντα τους εκτός από τις φωτογραφίες και με product video.

Ξέραμε ότι για να το φέρουμε στην Ελλάδα θα έπρεπε το κόστος του να είναι χαμηλό, να υπάρχει τέλεια τεχνογνωσία του λευκού φόντου και να παραδίδεται γρήγορα στον πελάτη για να μπορεί να μην χάνει πωλήσεις!

Τα καταφέραμε λοιπόν έχοντας κατακτήσει την τεχνογνωσία του λευκού φόντου και το παραδίδουμε με μόνο από 3€/ρούχο και με μία ημέρα παράδοση!

Το βίντεο μπορεί να δημιουργηθεί σε οποιοδήποτε φόντο της επιλογής σας. Το παρουσιάζουμε όμως σε λευκό καθώς δεν μπορεί κανένας άλλος να το πετύχει!

Our Latest

Models

 
Μαζική Φωτογράφιση

Ρούχων σε Μοντέλο

 

Πρωτοπορήσαμε για ακόμη μία φορά στην Ελλάδα καταφέρνοντας να παρέχουμε στους πελάτες μας την δυνατότητα να φωτογραφίζουν τα ρούχα τους σε μοντέλο ακόμα και αν έχουν 10 ρούχα προς φωτογράφιση στις χαμηλότερες δυνατές τιμές και με χρήση μοντέλων με μεγάλη εμπειρία!

Δεν κάναμε κάτι μαγικό αλλά καταφέραμε να ενώσουμε τις ποσότητες ρούχων από όλους τους πελάτες μας και να διαμοιράσουμε το κόστος της φωτογράφισης με βάση της ποσότητας που τους αναλογεί…

Κάθε εβδομάδα λοιπόν, το φορτηγό της εταιρείας μας βγαίνει για παραλαβή των ρούχων από όλους τους πελάτες μας και τα μεταφέρει στο στούντιο μας.

Την επόμενη ημέρα πραγματοποιούμε την φωτογράφιση τους, με χρήση 2 επαγγελματιών μοντέλων και μία ημέρα μετά, τα ρούχα επιστρέφονται στον πελάτη μαζί με τις φωτογραφίες, έτοιμες προς ανέβασμα στο Eshop τους.

Τελικά ο επιχειρηματίας δεν ασχολήθηκε καθόλου, πλήρωσε φωτογράφο, μοντέλο, make up artist μόνο για την ποσότητα ρούχων που του αναλογεί και μέσα σε 3 ημέρες άρχισε τις πωλήσεις χωρίς να περιμένει ένα μήνα για να συγκεντρώσει τις απαραίτητες ποσότητες για να πραγματοποιήσει μία φωτογράφιση!

 

Επιλογή Φόντου

Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 7 χρωματικά φόντα και 2 ειδών φωτογράφισης (Eshop και Freestyle). Απόλυτο λευκό (ιδανικό για Skroutz και καθαρή ιστοσελίδα), απαλό γκρι ή καλλιτεχνικό γκρι (ιδανικό για Social και ακριβά ρούχα) 2 χρωματικά και ένα "Δωματίου".

Προσωπικός χρόνος

Γλιτώστε τον χρόνο που σπαταλάτε σε μία φωτογράφιση είτε από τον ίδιο σας τον εαυτό είτε από το προσωπικό της εταιρείας σας. Στις μαζικές φωτογραφίσεις αναλαμβάνουμε εμείς όλα τα απαραίτητα πόστα σε μία φωτογράφιση.

Κόστος

Οι μαζικές φωτογραφίσεις πάντα είναι πιο οικονομικές από μία ατομική φωτογράφιση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε πλήρως για τις δυνατότητες και τον τιμοκατάλογο.

Ποικιλία

Καθώς οι μαζικές φωτογραφίσεις πραγματοποιούνται πάντα από 2 μοντέλα, όπου και κάθε εβδομάδα είναι σχεδόν διαφορετικά, το eshop σας θα έχει ποικιλία προσώπων.

Ατομική Φωτογράφιση

Ρούχων σε Μοντέλο

 

Με την ατομική φωτογράφιση ρούχων για Eshop σε μοντέλο, εννοούμε την φωτογράφιση που μέχρι σήμερα όλοι οι ιδιοκτήτες Eshop γνωρίζουν.

Συγκεκριμένα, κατά την ατομική φωτογράφιση όλα τα κριτήρια φωτογράφισης καθορίζονται από εσάς.

Επιλογή μοντέλου: Το μοντέλο το επιλέγετε εσείς, είτε ανάμεσα από τα συνεργαζόμενα μας μοντέλα, είτε έπειτα από δική σας συμφωνία με πρακτορεία ή freelance models.

Επιλογή Make Up Artist: Είτε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους δικούς μας συνεργάτες, είτε να παρέχετε δικό σας make up artist. Και στις δύο περιπτώσεις μπορείτε να δώσετε τις ανάλογες κατευθυντήριες γραμμές.

Φωτογράφιση: Έπειτα από το αίτημα σας, κλείνουμε μαζί ημερομηνία φωτογράφισης (συνήθως εντός 4 ημερών), επιλέγετε το χρώμα φόντου που θέλετε να χρησιμοποιήσουμε (από απόλυτο λευκό για χρήση Skroutz είτε ανάμεσα σε 16 χρώματα φόντου και πραγματοποιούμε την φωτογράφιση) και τον τύπο φωτογράφισης (Eshop ή Freestyle).

Κατά την φωτογράφιση μπορείτε να παρευρίσκεστε στον χώρο για να παρακολουθείτε live αλλά και μέσα από 4 οθόνες όλες το φωτογραφικό αποτέλεσμα, είτε όχι και να αναλάβουμε εξολοκλήρου το project βάση των οδηγιών σας.

Τέλος, σε μεγάλες ποσότητες προτείνεται η παροχή επιπλέον ατόμου – βοηθού για να βοηθάει τα μοντέλα στο να ντύνονται. Σε αυτές τις περιπτώσεις, είτε παρέχετε εσείς βοηθό είτε μπορούμε να παρέχουμε εμείς.

Επιλογή Φόντου

Ορίστε εσείς τί φόντο θέλετε να χρησιμοποιηθεί για την φωτογράφιση των ρούχων σας. Από απόλυτο λευκό έως και ειδικές κατασκευές. Οι επιλογές είναι αμέτρητες.

Επιλογή Μοντέλου

Επιλέξτε το μοντέλο που αντιπροσωπεύει καλύτερα τα ρούχα και την εταιρεία σας. Η επιλογή μπορεί να γίνει μέσα από τα συνεργαζόμενα σε εμάς μοντέλα είτε να φέρετε το δικό σας μοντέλο.

Styling

Δώστε το δικό σας χαρακτήρα στις φωτογραφίσεις των ρούχων και των προϊόντων σας. Σε μία ατομική φωτογράφιση μπορούμε να εντάξουμε συνδυασμούς προϊόντων για να δώσουμε το τελικό styling στον πελάτη σας.

Ταχύτητα

Σε όλες μας τις φωτογραφίσεις είμαστε οι μοναδική εταιρεία, που πραγματοποιεί ρετούς δέρματος σε όλες τις φωτογραφίες, παράδοση από αυθημερόν έως 2 εργάσιμες και εγγύηση χρωμάτων.

Φωτογράφιση Eshop ή

Φωτογράφιση Freestyle;

 

Με την φωτογράφιση Eshop εννοούμαι την φωτογράφιση όπου πρακτικά χρειαζόμαστε μπροστά – πλάι – πίσω το κάθε ρούχο και ίσως κάποιο Detail του ρούχου.

Σε αυτού του είδους την φωτογράφιση, συνήθως παραλαμβάνετε 3-5 φωτογραφίες ανά ρούχο, και σας κάνουμε δώρο και φωτογραφίες ως ολόσωμα σύνολα για να δείξετε το ντύσιμο ως συνδυασμό.

Σε μία φωτογράφιση Freestyle όμως, τα πράγματα αλλάζουν. Οι οπτικές γωνίες είναι διαφορετικές με αποτέλεσμα να τραβάμε την προσοχή του πελάτη ακόμα περισσότερο.

Μία Freestyle φωτογράφιση δεν περιλαμβάνει το κλασικό μπροστά – πλάι – πίσω αλλά κυνηγάμε 1 – 2 φωτογραφίες ως ρούχο από διαφορετικές οπτικές γωνίες και 1-2 φωτογραφίες ως στυλ.

Το συγκεκριμένο είδος φωτογράφισης είναι ιδανικό για τους πελάτες που θέλουν να ανέβουν ακόμα μία κατηγορία στις φωτογραφίες των προϊόντων τους ή λειτουργούν μόνο μέσω social media για τις πωλήσεις τους.

DSC_7602-olosoma casting 30.09-19313-olosoma
DSC_6877-Edit-Edit-social-Edit-olosoma reline 09.09.21-9595-olosoma
Κόστος Φωτογράφισης

= Δωρεάν

 

Ναι δεν είναι κάποιο διαφημιστικό τρικ αυτό που παρουσιάζουμε! Καταφέραμε να βγάλουμε σε πελάτες μας, όλο το κόστος των φωτογραφίσεων τους ΔΩΡΕΑΝ!!!

Το νέο εγχείρημα της εταιρείας μας λέγεται InAndOut Fashion Marketplace και είναι αυτό που καταλαβαίνετε. Δημιουργήσαμε το πρώτο Fashion Marketplace στην Ελλάδα για τους πελάτες που κάνουν τις φωτογραφίσεις τους στην ProductPhotography.gr

Πλέον οι πελάτες της εταιρείας μας, έχουν την δυνατότητα να συνδέσουν το Eshop τους με το InAndOut Marketplace και να αναλάβουμε την πώληση των προϊόντων τους. Με αυτό τον τρόπο σας δίνουμε παραγγελίες για τα προϊόντα που φωτογραφίσατε σε εμάς – άρα και κέρδη – κάνοντας το κόστος της φωτογράφισης σε εμάς ΔΩΡΕΑΝ!

Ήδη το InAndOut λειτουργεί δοκιμαστικά 6 μήνες και πλέον έχει μπει σε πλήρη λειτουργία, παρουσιάζοντας σας τα πρώτα δείγματα αυτής της υπηρεσίας.

Το 60% των καταστημάτων που διασυνδέθηκαν με το InAndOut έβγαλε το κόστος της φωτογράφισης ΔΩΡΕΑΝ, το 20% έβγαλε και κέρδος και το το υπόλοιπο 20% μείωσε το κόστος της φωτογράφισης έως και 80%!

Δωρεάν Διασύνδεση

Δεν υπάρχει κόστος διασύνδεσης για τους πελάτες μας. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα .xml αρχείο από τον προγραμματιστή σας.

Δωρεάν Μεταφορικά

Απαλλαγείτε από το κόστος μεταφορικών για όλες τις παραγγελίες μέσω του InAndOut. Όλα τα κόστη είναι δικά μας.

Προβολή Προϊόντων

Χιλιάδες επισκέψεις διαφορετικού φύλου επισκέπτονται την σελίδα μας και πραγματοποιούν περισσότερες από 1000 παραγγελίες/μήνα.

Διαχείριση Παραγγελιών

Διαχειρίσου τις παραγγελίες σου εύκολα και γρήγορα μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο λογαριασμό σου. Ενώ τα αναλυτικά Reports θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τα κέρδη σου μέσα από την εταιρεία μας.

FAQ

Most frequent questions and answers

Στις ατομικές φωτογραφήσεις ο πελάτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει όποιο μοντέλο επιθυμεί. Η επιλογή μπορεί να γίνει είτε από τα δικά μας συνεργαζόμενα μοντέλα με κόστη από 100€-250€ ανάλογα το μοντέλο και τις ώρες που θέλει ο πελάτης να το χρησιμοποιήσει είτε μπορείτε να προσκομίσετε οι ίδιοι το μοντέλο που επιθυμείτε έπειτα από δική σας συμφωνία με κάποιο πρακτορείο ή κάποιο freelance μοντέλο. Ο μόνος όρος που θέτουμε είναι ότι το μοντέλο που θα προσκομίσετε να είναι όντως μοντέλο με αντίστοιχη εμπειρία σε φωτογραφίσεις για Eshop, καθώς δεν παρέχεται εκπαίδεθση.

Στις Μαζικές φωτογραφίσεις, θα σας δοθούν οι επιλογές βάση προσφοράς για την δυνατότητα επιλογής μοντέλου ή όχι.

Στις ατομικές φωτογραφίσεις είναι υποχρεωτική η παρουσία εκπροσώπου της εταιρείας σας ενώ ταυτόχρονα υποχρεούστε να προσκομίσετε και άτομο που θα βοηθάει το μοντέλο να ντύνεται αλλά και να προσέχει την τελική ενδυμασία πριν την φωτογράφιση. Ο αριθμός των ατόμων που θα χρειαστούν ορίζεται συνήθως από την ποσότητα των ρούχων προς φωτογράφιση. Συνήθως απαιτούνται: ένα άτομο για κάθε ένα μοντέλο έτσι ώστε να το βοηθάει στην ενδυμασία και ένα επιπλέον άτομο ευθύνης για τις τελικές φωτογραφίες.

Σε περίπτωση που η εταιρεία σας δεν μπορεί να διαθέσει τα αντίστοιχα άτομα υπάρχει η δυνατότητα να παρέχουμε εμείς βοηθούς με το αντίστοιχο κόστος.

Αντιθέτως στις μαζικές φωτογραφίσεις δεν μπορείτε να παρευρίσκεστε στην φωτογράφιση για λόγους ασφάλειας, εχεμύθειας και ταχύτητας. Έτσι ορίζουμε εμείς βοηθούς μοντέλων που αναλαμβάνουν να ντύνουν και να τοποθετούν στην θέση τους τα ρούχα και περιλαμβάνονται όλα στην τιμή της φωτογράφισης.

Στις ατομικές φωτογραφίσεις μπορείτε να επιλέξετε ότι χρώμα φόντο επιθυμείτε. Απόλυτο λευκό, αποχρώσεις του γκρι, ειδικά χρώματα ή να γίνουν μέχρι και ειδικές κατασκευές με τεχνοτροπίες, υφάσματα ή props (αντικείμενα βοηθητικά όπως καρέκλες, σκαμπό, κύβους, φυτά, χαλιά κλπ).

Στις μαζικές φωτογραφίσεις οι επιλογές είναι συγκεκριμένες και μπορεί να είναι ανάμεσα σε απόλυτο λευκό, απαλό γκρι, καλλιτεχνικό σκούρο γκρι 2 ειδών χρωμάτων – πατωμάτων και 2 ειδών freestyle φωτογραφίσεις.

Ανεξάρτητα από την μαζική ή ατομική φωτογράφιση το styling γίνεται από την εταιρεία σας ενώ ταυτόχρονα προς αποφυγή καθυστέρησης της φωτογράφισης άρα και κόστους, θα πρέπει να έχετε κάνει τους συνδυασμούς των ρούχων πριν την φωτογράφιση και όχι κατά αυτής.

Με αυτό τον τρόπο θα γλιτώσετε αρκετό χρόνο με αποτέλεσμα να χρειάζεστε λιγότερες ώρες ένα μοντέλο αλλά και εμάς όπου σίγουρα υπολογίζεται πριν δοθεί μία προσφορά.

Σε κάθε περίπτωση όμως, στις ατομικές φωτογραφίσεις και εφόσον υποχρεούστε να είστε παρόν, σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε και τις απαραίτητες αλλαγές στο styling αφού μπορείτε να το δείτε και επιτόπου φορεμένο στο μοντέλο και έτσι να το διορθώσετε άμεσα πριν την φωτογράφιση του.

Αντιθέτως, στις μαζικές φωτογραφίσεις θα πρέπει να έχετε ετοιμάσει σίγουρα τους συνδυασμούς των ρούχων βάση των οδηγιών μας, έτσι ώστε να γνωρίζουμε επακριβώς τι πρέπει να φορεθεί με τι, καθώς δεν μπορούμε να πάρουμε την ευθύνη των αλλαγών.

Στις ατομικές φωτογραφίσεις μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι αξεσουάρ επιθυμείτε για την τελική φωτογράφιση. Υποδήματα, καπέλα, κοσμήματα, γάντια κλπ είναι μερικά από τα αξεσουάρ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το τελικό styling. Παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να έχουν συμφωνηθεί πριν την τελική μας προσφορά.

Αντιθέτως στις μαζικές φωτογραφίσεις μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε αξεσουάρ αλλά θεωρείται ρούχο και θα πρέπει να χρεωθεί αντίστοιχα. Το μόνο που δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι δικά σας υποδήματα καθώς δεν γνωρίζετε πριν την παραλαβή τα ακριβή μεγέθη των υποδημάτων για τα μοντέλα. Για τις μαζικές φωτογραφίσεις λοιπόν, έχουμε αγοράσει εμείς όλα τα must have shoes σε όλα τα μεγέθη και έτσι βάση οδηγιών μας, ετοιμάζετε τους συνδυασμούς ρούχων.

Είτε σε μία ατομική είτε σε μία μαζική φωτογράφιση θεωρούμε απαραίτητο να κάνετε τους συνδυασμούς των ρούχων σας πριν την φωτογράφιση για να γλιτώσετε άπειρο χρόνο.

Ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες θα παρατηρήσετε ότι μετά την πρώτη φορά θα μπορείτε να σετάρετε έως και 100 ρούχα μέσα σε μόλις 10 λεπτά.

Βήμα 1. Αποφασίστε τί παπούτσια θέλετε να χρησιμοποιήσετε και τοποθετήστε τα σε διαφορετικά σημεία. π.χ. Γόβα μαύρη, Sneaker λευκό, Μποτάκι μαύρο και Μποτάκι καφέ.

Βήμα 2. Συνήθως τα παντελόνια είναι πολύ λιγότερα από τα πάνω μέρη ενώ ταυτόχρονα καθορίζουν στο 90% των περιπτώσεων και το χρώμα ή είδος του υποδήματος. Βάση αυτού, ξεκινήστε να τοποθετείτε ένα ένα τα παντελόνια σε έναν καλόγερο πάνω από το υπόδημα που θέλετε να το συνδυάσετε. Εφόσον ακολουθήσατε σωστά τις οδηγίες θα έχετε καταλήξει με π.χ. 5 παντελόνια πάνω από το μποτάκι το μαύρο, 10 παντελόνια πάνω από τα sneaker κλπ…

Βήμα 3. Ήρθε ή ώρα για τα μπλουζάκια, πουκάμισα κλπ. Ένα ένα μπλουζάκι τοποθετήστε το μπροστά από το κάθε παντελόνι που θέλετε να συνδυαστεί ενώ ταυτόχρονα παρατηρείτε και το υπόδημα που προηγουμένως είχατε συνδυάσει.

Εφόσον και εδώ ακολουθήσατε σωστά τις οδηγίες, θα έχετε καταλήξει με π.χ. ένα παντελόνι που μπροστά του στον καλόγερο έχει ένα έως και πολλά μπλουζάκια.
Ο τελικός κανόνας είναι ότι μπορείτε να έχετε είτε ένα μπλουζάκι με ένα παντελόνι, είτε πολλά μπλουζάκια με ένα παντελόνι ή τέλος, πολλά παντελόνια με ένα μπλουζάκι. Σε περίπτωση που βρείτε έναν συνδυασμό που περιλαμβάνει πάνω από ένα μπλουζάκι και πάνω από ένα παντελόνι σημαίνει ότι κάτι έχετε κάνει λάθος…

Βήμα 4. Πανωφόρια. Τοποθετήστε το κάθε πανωφόρι (Μπουφάν, παλτό, ζακέτες κλπ) μπροστά από το μπλουζάκι που θέλετε να συνδυαστεί από μέσα.

Τα φορέματα απλά τοποθετήστε τα με βάση τα υποδήματα.

Αφού ολοκληρώσετε την διαδικασία, ενώστε τις κρεμάστρες με ένα σκοινάκι ή λίγη ταινία για να μη χαθεί στην μεταφορά ο κάθε συνδυασμός.

Οικονομικά να πούμε ότι πάντα η Μαζική φωτογράφιση βγαίνει φθηνότερα από οποιαδήποτε περίπτωση ατομικής φωτογράφισης ειδικά αν προσθέσουμε και το κόστος των εργατοωρών που προστίθενται από την παρουσία του ίδιου του πελάτη ή υπαλλήλων του.

Στατιστικά το πόσο φθηνότερο κυμαίνεται από διάφορες παραμέτρους αλλά συνήθως είναι από 10% έως και 70% φθηνότερα.

Αν λοιπόν προτεραιότητα για την εταιρεία σας είναι: η επιλογή μοντέλου, η επιλογή custom φόντου, το styling με επιπλέον αξεσουάρ και υποδήματα και η υποχρεωτική παρουσία σας στην φωτογράφιση για διορθώσεις styling η ατομική φωτογράφιση είναι μονόδρομος για εσάς.

Εάν προτεραιότητα για εσάς είναι: η συχνή και η ταχύτατη φωτογράφιση των ρούχων, η μείωση του κόστους φωτογράφισης, η αποφυγή επιλογής μοντέλου με casting κλπ, ο μη διαθέσιμος χρόνος για να ασχοληθείτε είτε ο ίδιος ή το προσωπικό σας με την φωτογράφιση, τότε η επιλογή της μαζικής φωτογράφισης είναι για εσάς η καλύτερη λύση.

Απόλυτο λευκό φόντο: Προτείνεται για ένα καθαρό Eshop που φαίνεται πεντακάθαρα το ρούχο και η ιστοσελίδα σας φαίνεται καθαρή και οργανωμένη. Επίσης εάν επιθυμείτε την εισαγωγή σας στο Skroutz, τότε η επιλογή είναι σχεδόν μονόδρομος.
Επίσης οι εταιρείες Marketing και διαχείρισης Social το αγαπάνε γιατί μπορούν εύκολα να κάνουν κολάζ.
Δυστυχώς όμως και έπειτα από έρευνες ενώ οι πελάτες σας αγαπάνε ένα καθαρό και οργανωμένο eshop, δεν το προτιμάνε στα social media… όσο ωραία και αν κάνουν κολάζ οι εταιρείες marketing.
Συνιστάται για πελάτες πουείτε θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις φωτογραφίες στο skroutz, είτε εκτός από τις φωτογραφίσεις που κάνουν για το eshop τους κάνουν και επιπλέον φωτογραφίσεις για τα social

Απαλό Γκρι: Το κοινό στα social το προτιμάει λίγο περισσότερο από το απόλυτο λευκό ενώ ταυτόχρονα με την κατάλληλη φωτογράφιση είναι και πιο Fashion.
Τα κατά αυτού του φόντου είναι ότι κινδυνεύεται να μην σας πάρει τις φωτογραφίες το Skroutz ενώ ταυτόχρονα είναι σχεδόν ακατόρθωτο να έχετε ομοιομορφία στις φωτογραφίες στο eshop σας. Δυστυχώς καθιστάται σχεδόν αδύνατο να πετύχει κάποιος ακριβώς την ίδια απόχρωση φόντου φωτογράφιση με φωτογράφιση και σε πολλές περιπτώσεις και ακόμα και στην ίδια χρονικά φωτογράφιση.

Καλλιτεχνικό Γκρί: Μία ιδιαίτερη φωτογράφιση που το κοινό στα Social την λατρεύει και είναι ένα στάδιο πριν την εξωτερική φωτογράφιση (το ιδανικό για social). Ταυτόχρονα δίνει πολυτέλεια και αξία στα ρούχα σας. Δεν είναι τυχαίο πως το συγκεκριμένο φόντο υπάρχει σε οποιοδήποτε περιοδικό μόδας ανοίξετε, ενώ ταυτόχρονα το χρησιμοποιούν σε μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες τεράστια ονόματα Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Gucci κλπ…

FreeStyle: Ανάμεσα σε 2 επιλογές φόντου βάση του γούστου σας, η επιλογή αυτή είναι η ιδανική για τους πελάτες που θέλουν να ανέβουν κατηγορία στις φωτογραφίσεις των προϊόντων τους, να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό, και που κύριο τους εισόδημα έρχεται από τα social media χωρίς να έχουν Eshop.

Εάν λοιπόν είστε πελάτης που υποχρεωτικά χρειάζεστε το Skroutz, το απόλυτο λευκό είναι μονόδρομος. Εάν είστε πελάτης χωρίς χρήση Skoutz αλλά πουλάτε μόνο μέσω Social προτείνουμε το καλλιτεχνικό γκρι. Εάν χρειάζεστε και το Skroutz αλλά και τα Social τότε μπορείτε είτε να επιλέξετε το απαλό γκρι, είτε να επιλέξετε το απόλυτο λευκό για το Eshop και κάποια κομμάτια που θέλετε να τα προωθήσετε περισσότερο στα Social να τα φωτογραφίσουμε ξεχωριστά ή δεύτερη φορά στο καλλιτεχνικό γκρι.

Ευτυχώς ή δυστυχώς υπάρχουν οι πελάτες που το μόνο τους κριτήριο είναι το φθηνότερο χωρίς να υπολογίζουν κανένα άλλο κριτήριο στην επιλογή των συνεργατών τους και όπως έχει δείξει η ιστορία οι επιχειρηματίες αυτοί συνήθως βγαίνουν ζημιωμένοι.

Εάν λοιπόν το μόνο κριτήριο στην επιλογή σας είναι η τιμή πιθανόν και δυστυχώς δεν θα μπορούμε να συνεργαστούμε…

Εάν από την αντίθετη πλευρά σας νοιάζει η ποιότητα, η ταχύτητα, ένας μόνιμος και αξιόπιστος συνεργάτης και ταυτόχρονα με χαμηλές τιμές, είστε στο κατάλληλο μέρος.

Κοντά μας θα βρείτε μια ολοκληρωμένη εταιρεία φωτογράφισης που μοναδικό της σκοπό έχει να καλύψει στο μέγιστο τις ανάγκες ενός eshop ή μιας επιχείρησης.

Για εμάς ο κυριότερος λόγος συνεργασίας είνα:
1. Για πρώτη φορά μπορείτε να απευθυνθείτε σε μία εταιρεία φωτογράφισης με την υπευθυνότητα και αξιοπιστία που κρύβει πίσω της η λέξη “εταιρεία” και όχι πίσω από έναν φωτογράφο.

Ένας φωτογράφος συνεργάτης δεν μπορεί να είναι δίπλα σας 365 μέρες τον χρόνο. Θα έρθει η στιγμή που θα επείγεστε να φωτογραφίσετε τα προϊόντα σας και δυστυχώς δεν θα μπορεί είτε προσωπικών υποχρεώσεων είτε επαγγελματικών.

2. Ειδίκευση: Επί αρκετά χρόνια φωτογραφίζουμε ρούχα και προϊόντα! Ξέρουμε πως πρέπει να αναδύξουμε ένα προϊόν και δεν τοποθετούμε απλά ένα-δύο φωτιστικά και τραβάμε φωτογραφία.

3. Επεξεργασία φωτογραφιών: Σε μία φωτογράφιση για eshop, όπου καταλήγουμε με έως και 2000 φωτογραφίες κανένας φωτογράφος στην Ελλάδα δεν κάνει καμία επεξεργασία δέρματος καθώς καθιστάται σχεδόν αδύνατο χρονικά. Αυτό θα σήμαινε ότι θα σας παρέδιδε φωτογραφίες σε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.
Στην εταιρεία μας, αναπτύξαμε δικά μας προγράμματα σε συνεργασία με το εξωτερικό και ταυτόχρονα με την φωτογράφιση πραγματοποιούμε τα απαραίτητα ρετούς.

4.Ταχύτητα παράδοσης φωτογραφιών: Το ότι παραδίδουμε αυθημερόν και έως 2 ημέρες δεν είναι ούτε διαφημιστικό τρικ αλλά ούτε και σας παραδίδουμε τις φωτογραφίες από την κάρτα μνήμης. Όσο γίνεται η φωτογράφιση, ήδη το γραφιστικό τμήμα αναλαμβάνει να κάνει τα απαραίτητα ρετούς, crop κλπ για να σας παραδώσει όντως στον αναφερόμενο χρόνο!
Πόσο σημαντικό είναι και πόσο τελικά σας κόστισε μία φωτογράφιση που παραλάβατε φωτογραφίες μία εβδομάδα μετά;; Έχετε υπολογίσει και τα χαμένα κέρδη από τις πωλήσεις που θα μπορούσατε να είχατε κάνει;;;

5. Παροχή μοντέλων: Συνεργαζόμαστε με περισσότερα από 100 μοντέλα και 2 πρακτορεία και επιλέγουμε να σας δείξουμε μόνο όσα μοντέλα μπορούν να αναδείξουν τα ρούχα σας. Μαζί μας δεν θα σας προτείνουμε ποτέ μοντέλα που μπορεί να είναι όμορφα αλλά να μην μπορούν να αναδείξουν τα ρούχα σας. Οι παλαιοί καταλαβαίνουν τί εννοούμε…

6. Ολοκληρωμένες λύσεις: Έχουμε λύσεις για να φωτογραφίσουμε τα προϊόντα σας ανεξαρτήτως ποσότητας και είδος. Δεν χρειάζεται να χάνετε πωλήσεις πλέον για να περιμένετε να συγκεντρώσετε ποσότητες.

7. Όχημα μεταφοράς: Ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό για να μπορεί να παραλάβει και να επιστρέψει τα προϊόντα σας χωρίς να ασχοληθείτε καθόλου.

8. Εξοπλισμός: Εξοπλισμός αξίας άνω των 200.000 ευρώ για να μπορέσετε να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στον συντομότερο χρόνο.

Παραμένουμε στην διάθεση σας…

Το Όραμα μας

 

Όραμα μας είναι να δημιουργήσουμε την μεγαλύτερη επίσημη εταιρεία φωτογράφισης ρούχων και προϊόντων στην Ελλάδα, αντιλαμβανόμενοι της ανάγκης των επιχειρήσεων βάση των αναγκών της εποχής μας και όχι του εκάστοτε φωτογράφου.

Ένας επιχειρηματίας έχει αναλάβει τα χρέη πολλών δραστηριοτήτων όπως να είναι λογιστής, πωλητής, διαχειριστής internet και εντέλει όχι επιχειρηματίας!

Καταφέραμε λοιπόν για το κομμάτι που μας αναλογεί (την φωτογράφιση για το Eshop), να δίνουμε την δυνατότητα στον επιχειρηματία να μην σπαταλάει άλλο χρόνο για  φωτογράφιση των ρούχων και των προϊόντων του και να του παρέχουμε τα πάντα εμείς!

Εύρεση Μοντέλων

Διαλέξτε ανάμεσα στα συνεργαζόμενα μοντέλα. Όλα τα συνεργαζόμενα μας μοντέλα έχουν αρκετά μεγάλη εμπειρία!

Μεταφορά Ρούχων

Ερχόμαστε και παραλαμβάνουμε όλα τα ρούχα και σας τα επιστρέφουμε με το ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό μας.

Μικρή Ποσότητα

Μην χάνετε πωλήσεις, περιμένοντας να μαζέψετε μεγάλες ποσότητες για να μπορείτε να κάνετε φωτογράφιση! Αναλαμβάνουμε ακόμα και 10 ρούχα!

Παράδοση Φωτογραφιών

Σε μία ημέρα από την φωτογράφιση έχετε όλο το φωτογραφικό υλικό έτοιμο προς ανέβασμα στην σελίδα σας!