Φωτογράφιση Ρούχων σε

Μοντέλο για Eshop

 

Ένας ακόμη τρόπος φωτογράφισης ρούχων είναι η χρήση κούκλας Ghost. Με τις συγκεκριμένες κούκλες επιτυγχάνουμε να εμφανίσουμε το ρούχο με όγκο.

Οι κούκλες Ghost χρησιμοποιούνται κυρίως σε περιπτώσεις όταν η εύρεση μοντέλων είναι δυσεύρετη ή πάρα πολύ ακριβή. π.χ. μεγάλη ζήτηση υπάρχει σε φωτογράφιση παιδικών ρούχων καθώς η εύρεση αλλά και το κόστος πολλές φορές κάνει αδύνατη την φωτογράφιση των ρούχων.

Διαθέτουμε κούκλες ghost για όλα τα φύλλα, ανδρική, γυναικεία, εφηβική 10 ετών, παιδική 4 ετών και ειδική κούκλα για μαγιό και εσώρουχα.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι τα μαγιό και τα εσώρουχα απαιτούν ειδική κούκλα καθώς οι κοινές κούκλες για ρούχα έχουν πολύ στενό καβάλο, με αποτέλεσμα τα μαγιό και τα εσώρουχα να φαίνονται ζαρωμένα στο εν λόγω σημείο.

Έχουμε

Ότι Χρειάζεστε

 

Μαγιό - Εσώρουχα

Διαθέτουμε ειδική κούκλα για την φωτογράφιση μαγιό και εσώρουχων, έτσι ώστε τα προϊόντα να φαίνονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Παιδικά Ρούχα

Μία κούκλα για μεγέθη παιδικών ρούχων 8-10 ετών και μία κούκλα για παιδικά ρούχα 4-5 ετών. Βρεφικά ρούχα φωτογραφίζονται ξαπλωμένα.

Γυναικεία Ρούχα

Όταν η φωτογράφιση σε μοντέλο για οποιοδήποτε λόγο είναι αδύνατη τότε επιστρατεύουμε την γυναικεία κούκλα ghost.

Ανδρικά Ρούχα

Όταν η φωτογράφιση σε μοντέλο για οποιοδήποτε λόγο είναι αδύνατη τότε επιστρατεύουμε την ανδρική κούκλα ghost.

Τιμές Φωτογράφισης

Σε Κούκλα Ghost

 

Οι τιμές και εδώ εξαρτώνται από την ποσότητα των ρούχων προς φωτογράφιση.

Μία φωτογράφιση ρούχων σε ghost αποτελείται από 5 έως 6 στάδια:

  1. Ντύσιμο κούκλας ghost και διαμόρφωση του για να “κάθεται” όσο το δυνατόν καλύτερα.
  2. Φωτογράφιση
  3. Ξεγύρισμα (αφαίρεση φόντου που δεν ανήκει στο προϊόν)
  4. Αφαίρεση υπολειμμάτων κούκλας ghost, σβήσιμο σκιών, δημιουργία ρούχου στα σημεία αντικατάστασης των υπολειμμάτων.
  5. Χρωματικό ρετούς
  6. Ρετούς – σβήσιμο τσαλακωμάτων σε σημεία που δεν μπορούσαν να αποφευχθούν κατά την φωτογράφιση (προαιρετικό)

Στις περιπτώσεις “ξαπλωμένου” προϊόντος έχουμε 2 έως 3 στάδια φωτογράφισης και ως εκ τούτου η φωτογράφιση είναι πιο οικονομική.

Μαγιό - Εσώρουχα

Με βάση την ποσότητα πάντα το κόστος κυμαίνεται από 3€ έως 5€ ανά φωτογραφία.

Παιδικό

Με βάση την ποσότητα πάντα το κόστος κυμαίνεται από 2€ έως 5€ ανά φωτογραφία.

Βρεφικό

Με βάση την ποσότητα και εδώ το κόστος κυμαίνεται από 1,50€ έως 4€ ανά φωτογραφία.

Ενήλικο

Είτε για την φωτογράφιση σε ανδρική ή γυναικεία κούκλα ghost, το κόστος κυμαίνεται από 3€ έως 5€ ανά φωτογραφία.

Το Όραμα μας

 

Όραμα μας είναι να δημιουργήσουμε την μεγαλύτερη επίσημη εταιρεία φωτογράφισης ρούχων και προϊόντων στην Ελλάδα, αντιλαμβανόμενοι της ανάγκης των επιχειρήσεων βάση των αναγκών της εποχής μας και όχι του εκάστοτε φωτογράφου.

Ένας επιχειρηματίας έχει αναλάβει τα χρέη πολλών δραστηριοτήτων όπως να είναι λογιστής, πωλητής, διαχειριστής internet και εντέλει όχι επιχειρηματίας!

Καταφέραμε λοιπόν για το κομμάτι που μας αναλογεί (την φωτογράφιση για το Eshop), να δίνουμε την δυνατότητα στον επιχειρηματία να μην σπαταλάει άλλο χρόνο για  φωτογράφιση των ρούχων και των προϊόντων του και να του παρέχουμε τα πάντα εμείς!

Εγγύηση Αποτελέσματος

Είμαστε η μοναδική εταιρεία που δεν ζητάμε προκαταβολές και αν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα των φωτογραφιών μας, δεν μας πληρώνετε!

Χρόνοι Φωτογράφισης

Όλα τα αιτήματα πελατών για φωτογράφιση καλύπτονται συνήθως εντός 5 ημερών χειμώνα καλοκαίρι! Δεν κλείνουμε διακοπές... Πάντα εδώ για εσάς.

Παράδοση Φωτογραφιών

Η παράδοση των φωτογραφιών πραγματοποιείται από αυθημερόν έως 5 ημέρες ανάλογα το ρετούς και τις προδιαγραφές που έχουν συμφωνηθεί.

Παραλαβή Προϊόντων

Δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε εμείς την μεταφορά και την επιστροφή των προϊόντων σας, εντός Αττικής με το ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό μας.