Δωρεάν Φωτογράφιση!!!
Ήρθε και έμεινε!

Ένας συνδυασμός βοήθειας προς τις επιχειρήσεις αλλά και σε μία προσπάθεια να δείξουμε για ποιο λόγο είμαστε η μεγαλύτερη εταιρεία φωτογράφισης στην Ελλάδα είναι η επόμενη μας κίνηση προς εσάς!

Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε ότι για όλες τις επιχειρήσεις θα ισχύει δωρεάν φωτογράφιση με τις προδιαγραφές που αναφέρονται παρακάτω.

Η δωρεάν φωτογράφιση ισχύει για όλες τις επιχειρήσεις και δεν χρειάζεται να είστε υφιστάμενος πελάτης μας!

Παραλαμβάνετε υλικό παρόμοιο με αυτό που θα ίσχυε σε μία κανονική – πληρωμένη φωτογράφιση.

Φωτογράφιση Ρούχων

Επιχειρήσεις με ενεργό eshop θα επωφεληθούν δωρεάν φωτογράφιση έως 20 ρούχων φορεμένα σε μοντέλο, σε φόντο της επιλογής τους (γκρί καλλιτεχνικό, απαλό γκρί ή απόλυτο λευκό).

Επιχειρήσεις που δεν έχουν eshop αλλά που πωλούν τα προϊόντα τους μόνο μέσω Social, θα παρέχεται δωρεάν φωτογράφιση έως 10 ρούχα φορεμένα σε μοντέλο, σε γκρι καλλιτεχνικό φόντο. Τα ρούχα που εντάσσονται στην δωρεάν φωτογράφιση, είναι όλη η ένδυση εκτός των αμπιγιέ και των νυφικών.

Σε περίπτωση αιτήματος παραπάνω ποσότητας θα χρεώνεται η διαφορά. Το κόστος σε περίπτωση παραπάνω ποσότητας κυμαίνεται από 3,5€-7,5€ ανά ρούχο ανάλογα την ποσότητα, όπου περιλαμβάνονται τα κόστη φωτογράφισης, μοντέλων, Make Up Artist, γραφιστικών και βοηθών.

Φωτογράφιση Κοσμημάτων

Επιχειρήσεις με ενεργό eshop θα επωφεληθούν δωρεάν φωτογράφιση έως 20 κοσμημάτων φορεμένα σε μοντέλο, όπως το δείγμα της φωτογραφίας.

Επιχειρήσεις που δεν έχουν eshop αλλά που πωλούν τα προϊόντα τους μόνο μέσω Social, θα παρέχεται δωρεάν φωτογράφιση έως 10 κοσμημάτων.

Σε περίπτωση αιτήματος παραπάνω ποσότητας θα χρεώνεται η διαφορά. Το κόστος σε περίπτωση παραπάνω ποσότητας 5€ ανά κόσμημα, όπου περιλαμβάνονται τα κόστη φωτογράφισης, μοντέλου, Make Up Artist, γραφιστικών και βοηθών.

Φωτογράφιση Υποδημάτων

Επιχειρήσεις με ενεργό eshop θα επωφεληθούν δωρεάν φωτογράφιση έως 20 υποδημάτων όπως το δείγμα της φωτογραφίας.

Επιχειρήσεις που δεν έχουν eshop αλλά που πωλούν τα προϊόντα τους μόνο μέσω Social, θα παρέχεται δωρεάν φωτογράφιση έως 10 υποδημάτων.

Σε περίπτωση αιτήματος παραπάνω ποσότητας θα χρεώνεται η διαφορά. Το κόστος σε περίπτωση παραπάνω ποσότητας κυμαίνεται από 2€-4€ ανά υπόδημα, όπου περιλαμβάνονται τα κόστη φωτογράφισης και γραφιστικών.

Διαδικασία Φωτογράφισης

Ο πελάτης θα πρέπει να παραδώσει την ποσότητα που επιθυμεί στην εταιρεία μας: Δοιράνης 9, Καλλιθέα Αττικής, 17671, έπειτα από επικοινωνία μαζί μας.
 
Τα προϊόντα θα φωτογραφίζονται εντός μίας εβδομάδας και θα ενημερώνεστε για την ημερομηνία και ώρα που μπορείτε να τα παραλάβετε.
  
Είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση του επισυναπτόμενου εγγράφου στο τέλος της σελίδας, και η επαναποστολή του σε εμάς πριν την παράδοση των προϊόντων σας.
 
 Για την παραλαβή των προϊόντων θα πρέπει να έχετε εκδώσει Δελτίο Αποστολής στα στοιχεία μας που θα βρείτε στο τέλος της σελίδας.
 
Η συμπλήρωση της φόρμας αιτήματος είναι υποχρεωτική.
ProductPhotography.gr
Δοϊράνης 9, Καλλιθέα
Τηλ: 211 800 4200
pro@productphotography.gr
ΑΦΜ:133620153, ΔΟΥ: Καλλιθέας