Φωτογράφιση ρούχων για eshop, facebook, instagram

Φωτογράφιση ρούχων για Eshop, Ιστοσελίδες, Facebook, Instagram, Pinterest

Για την φωτογράφιση ρούχων μπορούμε να ακολουθήσουμε αρκετές τεχνικές φωτογράφισης για να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα έτσι ώστε να επιτύχετε την αύξηση των πωλήσεων σας.

Φωτογράφιση ρούχων με χρήση μοντέλου

Ένας ακόμη τρόπος φωτογράφισης και προώθησης ρούχων είναι η χρήση μοντέλου. Τί καλύτερο από το να αναδείξετε τα ρούχα σας πάνω σε ένα μοντέλο είτε πρόκειται για ανδρική είτε για γυναικεία ένδυση. Το μοντέλο, θα καταφέρει να αναδείξει στο μέγιστο το ρούχο, μέσα από τις πολλές πόζες – φωτογραφίες που θα πραγματοποιήσουμε. Αφού ολοκληρωθεί η φωτογράφιση, επιλέγουμε τις καλύτερες φωτογραφίες και εφόσον απαιτείται, διορθώνουμε σημεία μέσω του photoshop έτσι ώστε να επιτύχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα. Η φωτογράφιση μπορεί να γίνει στον χώρο σας είτε στον χώρο που θα μας υποδείξετε χωρίς να ανησυχήσετε για τον εξοπλισμό που θα χρειαστεί για ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα. Κατά την φωτογράφιση ρούχων με χρήση μοντέλου μπορούμε και πάλι να χρησιμοποιήσουμε τεχνητά φόντα ή να χρησιμοποιήσουμε το φυσικό χώρο ή περιβάλλον. Παρέχουμε λύσεις μόνιμης συνεργασίας που ξεκινάνε από 59€/μήνα για 1 ώρα επαγγελματικής φωτογράφισης ρούχων στον χώρο της επιλογής σας. Δείτε τον τιμοκατάλογο φωτογράφισης ρούχων.

Φωτογράφιση σε κούκλα (φωτογράφιση ghost)

Η συγκεκριμένη τεχνική είναι ιδανική όταν επιθυμούμε να φωτογραφίσουμε το ρούχο φορεμένο πάνω σε μία κούκλα – μοντέλο αλλά να μην εμφανίζεται στην τελική μας φωτογραφία. Για να επιτύχουμε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα φωτογραφίζουμε το ρούχο πριν και μετά την τοποθέτηση του, στην κούκλα και αφού ολοκληρώσουμε την φωτογράφιση, επεξεργαζόμαστε τις φωτογραφίες στο photoshop για να τις ενσωματώσουμε και να αφαιρέσουμε της λεπτομέρειες τους κούκλας – μοντέλου. Έτσι η τελική φωτογραφία δείχνει ένα φορεμένο ρούχο χωρίς να φαίνεται η κούκλα – μοντέλο που χρησιμοποιήσαμε. Η συγκεκριμένη τεχνική είναι και η ενδεδειγμένη για όταν επιθυμούμε να πραγματοποιήσουμε φωτογράφιση ρούχου 360. Αφού ολοκληρωθεί η επεξεργασία και αφαίρεση της κούκλας από την φωτογραφία, μπορούμε να εισάγουμε είτε λευκό φόντο, είτε διαφανές για χρήση σε καταλόγους είτε κάποιο θεματικό ή μονόχρωμο.

Φωτογράφιση ρούχων σε θεματικό φόντο

Κατά την φωτογράφιση ρούχου με θεματικό φόντο οι επιλογές μας είναι άπειρες καθώς μπορούμε να πραγματοποιήσουμε την φωτογράφιση είτε σε κάποιο φυσικό σημείο του χώρου είτε με τεχνητά μέσα όπως υφασμάτινα φόντα (background) με άπειρες επιλογές στο σχέδιο που θα είναι τυπωμένα σε αυτά, π.χ. τοίχος από πέτρες, ξύλο, φωτογραφία κλπ. Χρησιμοποιώντας φυσικά σημεία του χώρου, μπορούμε να τοποθετήσουμε τα ρούχα έχοντας πάρα πολλές επιλογές καθώς η φωτογράφιση μπορεί να γίνει είτε τοποθετώντας στα ρούχα σε κρεμάστρες μπροστά από έναν ωραίο τοίχο, ένα ωραίο πάτωμα, δίπλα σε ένα φυτό κλπ. Η σωστή επιλογή του φόντου – σημείου φωτογράφισης, είναι πάντοτε αποτέλεσμα συζήτησης με εσάς είτε με έναν επαγγελματία διακοσμητή. Χρησιμοποιώντας τεχνητά μέσα για να πραγματοποιήσουμε την φωτογράφιση των ρούχων, μπορούμε να δημιουργήσουμε το φόντο της επιλογής μας, μέσα από χιλιάδες επιλογές. Οι επιλογές μας μπορεί να είναι ένα κομμάτι ξύλο, μέταλλο, ύφασμα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε που θα ταίριαζε καλύτερα στο ύφος που θέλετε να ακολουθήσετε. Ειδικά στην επιλογή του κατάλληλου υφάσματος, μπορείτε να προμηθευτείτε ανάμεσα από χιλιάδες σχέδια που υπάρχουν στην αγορά. Έτσι θα καταφέρουμε να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα ακόμα και όταν ο χώρος δεν μας επιτρέπει να βρούμε κατάλληλα σημεία που θα μπορούσαν να παρουσιάσουμε τα ρούχα σας με τον καλύτερο τρόπο.