ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Φωτογράφιση προϊόντων σε λευκό φόντο

Η ιδανική επιλογή για όποιον θέλει να χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες για την προβολή των προϊόντων του σε ιστοσελίδες και e-shop.

 

Όπως θα έχετε παρατηρήσει οι μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο χρησιμοποιούν την φωτογράφιση προϊόντων σε λευκό φόντο. Αυτό συμβαίνει κατά κύριο λόγο, διότι το προϊόν παρουσιάζεται στο κοινό με τους λιγότερους αντιπερισπασμούς, δίνοντας έτσι την πολυτέλεια στον χρήστη να δει όλες τις λεπτομέρειες που αναζητά για να προχωρήσει στην αγορά του.

Ένας δεύτερος αλλά εξίσου σημαντικός λόγος, ειδικά όταν πρόκειται να παρουσιαστεί το προϊόν σε ένα eshop ή μία ιστοσελίδα, είναι η επαγγελματική και “τακτοποιημένη” εμφάνιση όλων των προϊόντων σε αυτή. Φανταστείτε μία κατηγορία σε ένα eshop όπου όλα τα προϊόντα είναι φωτογραφημένα σε διαφορετικό φόντο αποπροσανατολίζοντας τον πιθανό πελάτη σας και εντέλει να μην ολοκληρώνει τις αγορές του.

Προσθέτοντας λοιπόν στο e-shop σας, φωτογραφίες από τα προϊόντα που έχουν όλα το ίδιο φόντο δίνει την αίσθηση στον χρήστη ότι είστε επαγγελματίες σε αυτό που προσφέρετε, δεν αποπροσανατολίζεται, βλέπει όλες τις λεπτομέρειες του προϊόντος που επιθυμεί και εντέλει σας εμπιστεύεται και αυξάνετε τις πωλήσεις σας!

Φωτογράφιση προϊόντων σε λευκό φόντο τιμές
Φωτογράφιση προϊόντων σε διάφανο φόντο

Φωτογράφιση προϊόντων σε διάφανο φόντο

Η ιδανική λύση για καταλόγους, μενού ή περιοδικά, ενώ ταυτόχρονα με ειδικές τεχνικές επεξεργασίας φωτογραφιών μπορεί απογειώσει τα προϊόντα σας κάνοντας τα να δείχνουν όπως απλά δεν έχετε ούτε φανταστεί.

Η φωτογράφιση των προϊόντων γίνεται χρησιμοποιώντας ειδικό τύπο αρχείου αποθήκευσης κατά την λήψη της φωτογραφίας σε πολύ μεγάλη ανάλυση, όπου μας επιτρέπει η ίδια η φωτογραφία να την επεξεργαστούμε σε layers (επίπεδα) μέσα από κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών όπως το photoshop.

Έτσι, παραλαμβάνετε φωτογραφίες πολύ υψηλής ανάλυσης και μεγέθους για να τις παραδώσετε στον γραφίστα σας και να τις επεξεργαστεί όπως εκείνος θέλει. Οι δυνατότητες που του δίνονται με αυτόν τον τρόπο είναι άπειρες αφού μπορεί να ενσωματώσει στην φωτογραφία χωρίς να χάσει την ανάλυση της, διαφορετικά background, κείμενα, άλλες φωτογραφίες κλπ.

Ένα ενδεικτικό παράδειγμα φωτογράφισης σε διάφανο φόντο είναι η λήψη φωτογραφιών για φαγητά – ποτά, έτσι ώστε να χρησιμοποιηθούν οι φωτογραφίες σε κάποιο έντυπο κατάλογο. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ίσως μενού και διαφημιστικό φυλλάδιο.

Φωτογράφιση προϊόντων με θεματικό φόντο

Ενώ τα περισσότερα προϊόντα απαιτούν το λευκό φόντο ως ιδανικό χαρακτηριστικό για να αναδείξουν τις λεπτομέρειες αλλά και την πολυτέλεια τους, υπάρχουν μερικές κατηγορίες που απαιτούν διαφορετική προσέγγιση κατά την φωτογράφιση.

Ένα ενδεικτικό παράδειγμα είναι η φωτογράφιση προσκλητηρίων γάμου – βάπτισης. Σε μία τέτοια κατηγορία προϊόντων προσπαθούμε να αναδείξουμε τον ρομαντισμό για εκείνη την ιδιαίτερη μέρα και όχι τόσο την γραμματοσειρά ή το είδος χαρτιού που θα χρησιμοποιηθεί.

Ενώ το λευκό φόντο θα κέρδιζε με διαφορά στην εμφάνιση των χαρακτηριστικών του προσκλητηρίου, το θεματικό φόντο θα αναδείξει τον ρομαντισμό και θα κερδίσει την εμπιστοσύνη του πελάτη σας κατανοώντας πως και εσείς πιστεύετε σε αυτή την ιδιαίτερη μέρα για αυτόν.

Θεματικό φόντο μπορεί να θεωρηθεί οτιδήποτε μπορεί να δώσει στο προϊόν σας “χαρακτήρα” φεύγοντας από τα πρότυπα του λευκού ή μονόχρωμου φόντου. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα προσκλητήριο τοποθετημένο σε ένα τραπέζι με λουλούδια, δίπλα σε ένα vintage φωτιστικό ή ότι μπορείτε να φανταστείτε.

Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι αναγκαία η προσωπική σας άποψη για το θέμα που θα ακολουθηθεί κατά την φωτογράφιση ενώ σε μερικές περιπτώσεις η βοήθεια ενός διακοσμητή θα ήταν χρήσιμη.

Ομαδική φωτογράφιση προϊόντων

Ομαδική ή και θεματική φωτογράφιση προϊόντων

Μία άλλη τεχνική που μπορεί να ακολουθηθεί κατά την φωτογράφιση των προϊόντων σας είναι η ομαδική φωτογράφιση.

Ομαδική φωτογράφιση θεωρείται όταν προσπαθούμε να φωτογραφίσουμε περισσότερα από 2 προϊόντα στην ίδια φωτογραφία έτσι ώστε να αναδειχθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Ταυτόχρονα, υπάρχει η δυνατότητα η θεματική προσέγγιση των προϊόντων έτσι ώστε να αναδείξουν ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά ή την πολυτέλεια τους. Σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να φωτογραφίσουμε τα προϊόντα δημιουργώντας ένα θέμα ή φόντο ενώ αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα δημιουργούμε ένα φόντο με την χρήση του photoshop.

Κατά την φωτογράφιση προϊόντων concept ενδέχεται να χρειαστεί πάλι η εμπειρία σας κατά την φωτογράφιση ενώ μπορεί να επιθυμείτε και ειδικού διακοσμητή για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Δείτε τους τιμοκαταλόγους μας, ή ζητήστε τώρα μία προσφορά για την φωτογράφιση σας συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.

Φωτογράφιση προϊόντων ειδικής επεξεργασίας με Photoshop

Σε αρκετές περιπτώσεις, κάποια προϊόντα χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής και επεξεργασίας. καθώς είναι αρκετά δύσκολο και χρονοβόρο για να μπορέσουν να αποτυπωθούν και να επιτύχουμε μία καθαρή και επαγγελματική φωτογράφιση προϊόντων.

Διαφανές υλικά, γυαλί, διαμάντια, γυαλιστερά αντικείμενα και πολλά ακόμη απαιτούν πολλές φορές ειδικό φωτισμό, σίγουρα πολλές δοκιμές μέχρι την εύρεση σωστής τοποθέτησης εξοπλισμού και πολλά νεύρα…

Βάση της εμπειρίας μας σίγουρα όλη η διαδικασία είναι αρκετά πιο γρήγορη από το να το προσπαθούσατε μόνοι σας αλλά και πάλι τα υλικά αυτά μπορούν να δημιουργήσουν ατέλειες στην τελική μας φωτογραφία όσο καλοί και αν είμαστε.

Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι αναγκαία η χρήση του “θαυματουργού” Photoshop, που θα μας επιτρέψει να κάνουμε την ζωή μας πιο εύκολη και εσείς να παραλάβετε μία τέλεια φωτογραφία για να ξεκινήσετε τις πωλήσεις του προϊόντος!

Φωτογράφιση γυαλιστερών αντικειμένων με χρήση photoshop

Φωτογράφιση προϊόντων για eshop μικρού και μεσαίου μεγέθους

Εάν πάλι τα προϊόντα σας είναι μικρά ή μεσαίου μεγέθους μπορείτε να μας στείλετε τα προϊόντα με courier ή να έρθουμε εμείς στον χώρο σας και έτσι να ξεκινήσουμε την φωτογράφιση της.

Ειδικά όταν το μέγεθος των προϊόντων το επιτρέπει και καταλήξετε στο να μας στείλετε τα προϊόντα για να τα φωτογραφίσουμε στο στούντιο μας, τότε θα παρατηρήσετε ότι είναι η οικονομικότερη λύση για εσάς αφού χρεώνεστε μόνο για κάθε φωτογραφία χωρίς έξοδα μεταφοράς και εξοπλισμού.

Φωτογράφιση προϊόντων

Μικρό ή μεσαίο μέγεθος
1€/φωτογραφία
 • 400 φωτογραφίες
 • Υψηλή ανάλυση
 • Φωτογράφιση στον χώρο μας
211 800 4200

Φωτογράφιση προϊόντων

Μικρό ή μεσαίο μέγεθος
2€/φωτογραφία
 • 100 φωτογραφίες
 • Υψηλή ανάλυση
 • Φωτογράφιση στον χώρο μας
211 800 4200

Φωτογράφιση προϊόντων

Μικρό ή μεσαίο μέγεθος
2,5€/φωτογραφία
 • 50 φωτογραφίες
 • Υψηλή ανάλυση
 • Φωτογράφιση στον χώρο μας
211 800 4200

 

Οι παραπάνω τιμές είναι ενδεικτικές και απαιτείται σίγουρα επικοινωνία για επίσημη προσφορά βάση των αναγκών σας.

Φωτογράφιση προϊόντων στον χώρο σας με την ώρα

Εάν πάλι οι ανάγκες σας δεν είναι μηνιαίες και θέλετε η φωτογράφιση να γίνει στον χώρο σας, τότε ίσως θα πρέπει να συνεργαστούμε με φωτογράφιση ωριαίας χρέωσης.

Έτσι πάλι δεν θα σας ενδιαφέρει το είδος της φωτογράφισης ούτε το πόσες φωτογραφίες θα προκύψουν. Απλά ερχόμαστε στον χώρο σας στην ημερομηνία που επιθυμείτε και εμείς φωτογραφίζουμε τα προϊόντα στον χρόνο που θα μας έχετε ορίσει.

Φωτογράφιση προϊόντων

Ανεξαρτήτου μεγέθους
19€/ώρα
 • 8 ώρες φωτογράφισης
 • Φωτογράφιση στον χώρο σας
211 800 4200

Φωτογράφιση προϊόντων

Ανεξαρτήτου μεγέθους
25€/ώρα
 • 4 ώρες φωτογράφισης
 • Φωτογράφιση στον χώρο σας
211 800 4200

Φωτογράφιση προϊόντων

Ανεξαρτήτου μεγέθους
40€/ώρα
 • 2 ώρες φωτογράφισης
 • Φωτογράφιση στον χώρο σας
211 800 4200

Οι παραπάνω τιμές είναι ενδεικτικές και απαιτείται επικοινωνία και επίσημη προσφορά βάση των αναγκών σας.