ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ 360

Φωτογράφιση προϊόντων σε 360 μοίρες

Θέλετε να ανεβάσετε όχι ένα αλλά δέκα επίπεδα το eshop σας, έτσι ώστε να διαφοροποιηθείτε από τον ανταγωνισμό και όλοι να μιλάνε για την λεπτομέρεια και τον επαγγελματισμό που προσφέρει η ιστοσελίδα σας;;

Εάν λοιπόν θέλετε να αυξήσετε άμεσα τις πωλήσεις άρα και τα παραπάνω τότε σίγουρα σας ενδιαφέρει η φωτογράφιση προϊόντων 360. Η φωτογράφιση 360 χρησιμοποιείται ιδιαίτερα σε μικρά και μεσαίου μεγέθους προϊόντα που θέλουμε να αναδείξουμε κάθε λεπτομέρεια του, έτσι ώστε να κάνουμε τον χρήστη να δει με ενδιαφέρον το προϊόν και να αποφασίσει ακόμα πιο εύκολα για την αγορά του.

Ειδικά σε προϊόντα που απαιτείται για τον χρήστη να δει κάθε πλευρά του για να αποφασίσει πριν την αγορά του προϊόντος (όπως παπούτσια, θήκες κινητού, κινητά, τσάντες, ρολόγια κλπ) είναι η ιδανική λύση καθώς η διαδικτυακή του περιήγηση στο eshop σας θα γίνει ακόμα πιο εύκολη και γρήγορη σε αντίθεση με το να επέλεγε να δει ένα image gallery από το κάθε προϊόν που θα τον ενδιέφερε.

Διαδικασία φωτογράφισης προϊόντων 360

Διαδικασία φωτογράφισης 360

Η φωτογράφιση 360 μπορεί να γίνει είτε στο studio μας είτε στον χώρο σας μεταφέροντας τον απαραίτητο εξοπλισμό. Εκτός του απαραίτητου φωτισμού, κουτιά φωτισμού, φόντα κ.λ.π., η εταιρεία μας διαθέτει ειδικό εξοπλισμό που τοποθετούμε το προϊόν σε ένα ειδικό “πιάτο” περιστροφής και συνδεόμενο με την φωτογραφική μηχανή πραγματοποιούμε αυτόματα τις λήψεις που έχουμε ορίσει.Το “πιάτο” περιστρέφεται κάθε φορά που η φωτογραφική πραγματοποιεί μία λήψη σύμφωνα με τις ρυθμίσεις που έχουμε ορίσει εμείς (32 ή 48 λήψεις ανά κύκλο περιστροφής).

Το φόντο που επιλέγεται κατά την φωτογράφιση 360 θα πρέπει να είναι μονόχρωμο και συνήθως λευκό, για να μπορέσει να γίνει και η μετέπειτα επεξεργασία φωτογραφιών. Αφού λοιπόν τοποθετηθεί όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός, κεντράρουμε την φωτογραφική μηχανή με το προϊόν και ξεκινά η φωτογράφιση 360 του προϊόντος.

Αφού ολοκληρωθούν οι λήψεις, έχουμε 32 ή 48 φωτογραφίες από το προϊόν από διαφορετικές γωνίες, με αποτέλεσμα αφού τις επεξεργαστούμε και τις ενώσουμε σε ένα αρχείο .gif ή .mp4 να δημιουργήσουμε ένα “βίντεο” που θα εμφανίζει το προϊόν σε 360 μοίρες, δίνοντας στον πελάτη σας μία μοναδική εμπειρία.

Τοποθέτηση φωτογραφιών 360 στο eshop σας με χρήση 360 player

Το τελικό αρχείο που θα παραλάβετε μπορείτε να το εισάγετε πανεύκολα στο eshop σας ως βίντεο (.mp4), είτε ως .gif χρησιμοποιώντας ειδικά plugins ανάλογα με το cms που είναι κατασκευασμένο το eshop σας.

Μπορείτε να βρείτε δωρεάν plugins έως και με πληρωμή ανάλογα με τις δυνατότητες που θέλετε να σας παρέχει το plugin και το cms που χρησιμοποιείτε. Ένα δοκιμασμένο plugin που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά ήδη σελίδων είναι το webrotate360, όπου στην δωρεάν του έκδοση παρέχει αρκετές δυνατότητες όπως την εισαγωγή 4 σημείων επάνω στο προϊόν για δυνατότητα επεξήγησης στον χρήστη και δωρεάν πρόγραμμα για δημιουργία νέων αρχείων .gif.

Υπάρχει η δυνατότητα και αγοράς του συγκεκριμένου προγράμματος, που σας παρέχει ακόμα περισσότερες δυνατότητες όπως απεριορίστων σημείων επεξήγησης, εισαγωγή watermark, πολλαπλή εισαγωγή προϊόντων 360 και πολλά ακόμα.

Τα CMS που υποστηρίζονται είναι: wordpress, woocomerce, magento, prestashop, bigcommerce, shopify, opencart, joomla, squarespace και weebly. Μπορείτε να απευθυνθείτε και στην εταιρεία κατασκευής της ιστοσελίδας σας για την εισαγωγή του συγκεκριμένου προγράμματος.

Εισαγωγή 360 viewer player για φωτογράφιση 360

Φωτογράφιση προϊόντων 360 τιμές

Τα κριτήρια που καθορίζουν το κόστος για την φωτογράφιση 360 είναι το μέγεθος του προϊόντος, το υλικό κατασκευής του, οι παρεχόμενες λήψεις (32 ή 48) και ο χώρος της φωτογράφισης. Το κόστος για την φωτογράφιση 360 παρέχεται με αρκετές μορφές και μπορεί να είναι είτε:

Η φωτογράφιση 360 μπορεί να πραγματοποιηθεί σχετικά εύκολα όταν πρόκειται για μικρού ή μεσαίου μεγέθους προϊόντα σύμφωνα με τον εξοπλισμό που διαθέτουμε. Περιπτώσεις που η φωτογράφιση πρέπει να γίνει σε μεγαλύτερου μεγέθους προϊόντα, τότε θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση για την υλοποίηση της φωτογράφισης.

Τιμοκατάλογος φωτογράφισης προϊόντων 360 για eshop

Δώστε στο eshop την πολυτέλεια που του αξίζει. Προσφέρεται στους πελάτες σας μία μοναδική εμπειρεία περιήγησης στην ιστοσελίδα σας και πρωτόγνωρη γνωρίμία με τα προϊόντα σας, με την χρήση της φωτογράφισης προϊόντων 360!

Στείλτε μας τα προϊόντα ή ερχόμαστε εμείς σε εσάς και με εγγύηση χαμηλότερης τιμής!

Φωτογράφιση προϊόντων 360

50€/προϊόν
 • 1 προϊόν
 • 36 λήψεις ανά προϊόν
 • Λευκό ή μονόχρωμο φόντο
 • Αρχείο .gif ή mp4
 • Μικρό ή μεσαίο μέγεθος
2118004200

Φωτογράφιση προϊόντων 360

40€/προϊόν
 • 3 προϊόντα
 • 36 λήψεις ανά προϊόν
 • Λευκό ή μονόχρωμο φόντο
 • Αρχείο .gif ή mp4
 • Μικρό ή μεσαίο μέγεθος
2118004200

Φωτογράφιση προϊόντων 360

30€/προϊόν
 • 6 προϊόντα
 • 36 λήψεις ανά προϊόν
 • Λευκό ή μονόχρωμο φόντο
 • Αρχείο .gif ή mp4
 • Μικρό ή μεσαίο μέγεθος
2118004200
Επιπλέον δυνατότητες φωτογράφισης 360
 • 48 λήψεις ανά προϊόν: +3€
 • Προσθήκη σημείων επεξήγησης προϊόντος: +2€/σημείο (έως 4 σημεία)
 • Προσθήκη υδατογραφήματος: +1€ για κείμενο + 2€ λογότυπο
 • Φωτογράφιση 360 στον χώρο σας: +50€
 • Φωτογράφιση μεγάλων αντικειμένων: έπειτα από συνεννόηση
 • Οι παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Όλες οι παραπάνω τιμές είναι ενδεικτικές και σίγουρα απαιτείτε επικοινωνία για επίσημη προσφορά σύμφωνα με τις ανάγκες σας.