Φωτογράφιση ξενοδοχείων

Επαγγελματική φωτογράφιση ξενοδοχείων

Εάν είστε ιδιοκτήτης ενός ξενοδοχείου σίγουρα γνωρίζετε ότι το Α και το Ω για να προσελκύσετε επισκέπτες στο ξενοδοχείου σας είναι η σωστή προβολή του στα μέσα που χρησιμοποιείτε όπως κάποια σελίδα booking ή μία ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας.

Ανάμεσα στον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει ανάμεσα στα ξενοδοχεία και τις σελίδες booking πρέπει να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό και ο τρόπος είναι ένας! Ωραίες, επαγγελματικές φωτογραφίες από το ξενοδοχείο σας.

Η φωτογράφιση θα πρέπει να περιλαμβάνει το κτήριο του ξενοδοχείου, τον εσωτερικό χώρο, τον μπουφέ πρωινού – βραδινού, τον περιβάλλον χώρο και σίγουρα τα δωμάτια που διαθέτετε!

Η φωτογράφιση ενός ξενοδοχείου μπορεί να πραγματοποιηθεί ανάμεσα σε 2 ώρες μέχρι και μέρες ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Φωτογράφιση κτηρίου ξενοδοχείου
Φωτογράφιση δωματίων ξενοδοχείου

Φωτογράφιση δωματίων ξενοδοχείων

Το σημαντικό για την προώθηση του ξενοδοχείου σας και αύξηση των πελατών σας είναι η σωστή και επαγγελματική φωτογράφιση των δωματίων του ξενοδοχείου σας.

Όπως πιθανόν να έχετε δοκιμάσει και μόνοι σας, η φωτογράφιση των δωματίων είναι το δυσκολότερο κομμάτι από το σύνολο της φωτογράφισης. Ο κακός φωτισμός και ο περιορισμός των χώρων των δωματίων απαιτεί ειδικό εξοπλισμό και τεχνικές φωτογράφισης αλλά και επεξεργασίας.

Έτσι, χρησιμοποιούμε υπερευρυγώνιους φακούς για να επιτύχουμε σε μία φωτογραφία όσον το δυνατόν μεγαλύτερη κάλυψη του δωματίου. Ταυτόχρονα χρησιμοποιούμε επιπλέον τεχνητό φωτισμό όπου χρειάζεται ενώ για την τελειοποίηση των φωτογραφιών, τις επεξεργαζόμαστε μέσω προγραμμάτων photoshop και lightroom.

Φωτογράφιση εσωτερικών χώρων ξενοδοχείου

Μετά την ολοκλήρωση φωτογράφισης των δωματίων αλλά και του εξωτερικού χώρου του ξενοδοχείου σας προχωράμε στην φωτογράφιση των υπόλοιπων εσωτερικών χώρων που θέλετε να αναδείξουμε.

Συνήθως ξεκινάμε με τον χώρο εισόδου και σαλονιού ενώ ταυτόχρονα εσείς ετοιμάζετε το πρωινό μπουφέ του ξενοδοχείου.

Κατά την φωτογράφιση του μπουφέ – πρωινού πραγματοποιούμε αρκετές λήψεις του χώρου αλλά και του πρωινού ενώ ταυτόχρονα υπάρχει η δυνατότητα θεματικής φωτογράφισης των φαγητών.

Φωτογράφιση πισίνας ξενοδοχείου

Φωτογράφιση περιβάλλοντος χώρου ξενοδοχείου

Αφού ολοκληρωθεί η βασική φωτογράφιση ενός ξενοδοχείου, προχωράμε στην φωτογράφιση του περιβάλλοντος χώρου.

Η φωτογράφιση μπορεί να περιλαμβάνει όλα τα σημεία ενδιαφέροντος εντός του ξενοδοχείου, όπως την πισίνα, κήπο, θέα από τα δωμάτια κλπ, εστιατορίου, γηπέδων κλπ.

Για κάθε ένα από αυτά μπορεί να απαιτηθεί διαφορετική ώρα φωτογράφισης έτσι ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Φωτογράφιση εξωτερικού χώρου ξενοδοχείων

Η φωτογράφιση του εξωτερικού χώρου ενός ξενοδοχείου δεν είναι πάντα η πιο εύκολη διαδικασία, καθώς για να ολοκληρωθεί η φωτογράφιση θα πρέπει ίσως να γίνει σε διαφορετικές ώρες την ημέρα για να μπορέσουμε να αποτυπώσουμε στις φωτογραφίες τις καλύτερες εκδοχές του.

Συνήθως, η φωτογράφιση γίνεται κατά τις πολύ πρωινές ώρες ή πριν την δύση του ηλίου και μερικές φορές όταν το ξενοδοχείο περιβάλλεται από ωραίο τεχνητό φωτισμό η φωτογράφιση ολοκληρώνεται και μετά την δύση του ηλίου.

Αφού ολοκληρωθεί η φωτογράφιση, τις περισσότερες φορές απαιτείται και η μετέπειτα επεξεργασία των φωτογραφιών μέσω προγραμμάτων photoshop και lightroom.

Η φωτογράφιση του εξωτερικού χώρου του ξενοδοχείου σας, μπορεί να ολοκληρωθεί με την εναέρια βιντεοσκόπηση μέσω drone στις καλύτερες τιμές.

Φωτογράφιση εξωτερικής όψης ξενοδοχείου

Φωτογράφιση ξενοδοχείων τιμές

Το κόστος για την φωτογράφιση του ξενοδοχείου σας, ξεκινάει από τα 150 ευρώ και εξαρτάται από την τοποθεσία, τις λήψεις ανά χώρο, το σύνολο των χώρων και τις ώρες που θέλετε να γίνει η φωτογράφιση.

Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργήσουμε λήψεις 360 μοιρών εντός των δωματίων – χώρων ή του περιβάλλοντος χώρου από 30 ευρώ.

Τέλος, ας μην ξεχάσουμε την δυνατότητα εναέριας λήψης και δημιουργίας βίντεο από το ξενοδοχείο σας αλλά και του περιβάλλοντος χώρου. Το κόστος για την εναέρια βιντεοσκόπηση ξενοδοχείου ξεκινάει από τα 150 ευρώ και εξαρτάται από την τοποθεσία, τα λεπτά πτήσης, και της μετέπειτα επεξεργασίας.

Φωτογράφιση ξενοδοχείων

Μικρά ξενοδοχεία
Από 89€
 • Φωτογράφιση δωματίων
 • Φωτογράφιση πρωινού
 • Επιπλέον επεξεργασία φωτογραφιών
 • Φωτογράφιση κτηρίου
 • Φωτογράφιση εσωτερικών χώρων
 • Φωτογράφιση εξωτερικού χώρου
2118004200

Φωτογράφιση ξενοδοχείων

Μεσαίου μεγέθους
Από 129€
 • Φωτογράφιση δωματίων
 • Φωτογράφιση πρωινού
 • Επιπλέον επεξεργασία φωτογραφιών
 • Φωτογράφιση κτηρίου
 • Φωτογράφιση εσωτερικών χώρων
 • Φωτογράφιση εξωτερικού χώρου
2118004200

Φωτογράφιση ξενοδοχείων

Μεγάλου μεγέθους
Από 149€
 • Φωτογράφιση δωματίων
 • Φωτογράφιση πρωινού
 • Επιπλέον επεξεργασία φωτογραφιών
 • Φωτογράφιση κτηρίου
 • Φωτογράφιση εσωτερικών χώρων
 • Φωτογράφιση εξωτερικού χώρου
2118004200