Εναέρια φωτογράφιση χώρων, εκδηλώσεων

Εναέρια φωτογράφιση – βιντεοσκόπηση χώρων, εκδηλώσεων

Τί θα λέγατε να αποθανατήσετε τις στιγμές ή τον χώρο σας με μία εναέρια φωτογράφιση ή βιντεοσκόπηση;

Εάν θέλετε να προσθέσετε στην παρουσίαση της επιχείρησης σας (ξενοδοχείο, επαγγελματικό εξωτερικό χώρο κλπ) ή μίας εκδήλωσης που πραγματοποιείτε μία εναέρια φωτογράφιση ή βιντεοσκόπηση τότε είμαστε οι κατάλληλοι άνθρωποι για εσάς.

Με τα εναέρια μέσα που διαθέτουμε (επαγγελματικά drone με υψηλής ανάλυσης κάμερες έως και 4k ανάλυση) θα φωτογραφίσουμε και θα βιντεοσκοπήσουμε το θέμα το οποίο σας ενδιαφέρει.

Εναέρια φωτογράφιση επαγγελματικών χώρων

Εάν η επιχείρηση σας φημίζεται για την τοποθεσία που μπορεί να προσφέρει ίσως και μία τρομερή θέα, τότε ο ιδανικός τρόπος για να την παρουσιάσετε στο πιθανό πελατολόγιο σας, είναι μία εναέρια φωτογράφιση.

Βάση των δικών σας αναγκών θα φωτογραφίσουμε την επιχείρηση σας από ψηλά, αναδεικνύοντας την έκταση που μπορεί να καλύπτει η επιχείρηση σας και να την προσθέσετε τις φωτογραφίες που θα προκύψουν σε έντυπους καταλόγους, στην ιστοσελίδα σας ή την σελίδα facebook για προώθηση της επιχείρησης σας.

Με την εναέρια φωτογράφιση μπορούμε ακόμα, να καλύψουμε με φωτογραφίες και τον περιβάλλον χώρο της επιχείρησης για να αναδείξουμε θέα ή σημεία ενδιαφέροντος.

Εναέρια φωτογράφιση ξενοδοχείων

Πως μπορείτε καλύτερα να αναδείξετε τους εξωτερικούς χώρους, την έκταση, το κτήριο ή την θέα του ξενοδοχείου σας; Παρά μόνο με μία εναέρια φωτογράφιση!

Για την εναέρια φωτογράφιση του ξενοδοχείου σας θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε την ‘χρυσή ώρα’ που θα μας επιτρέψει οι φωτογραφίες να έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα έτσι ώστε να δημιουργήσουμε και με την μετέπειτα επεξεργασία των φωτογραφιών, πραγματικά εντυπωσιακές φωτογραφίες που θα κάνουν τον θεατή τους να εντυπωσιαστεί και να κερδίσετε ακόμα περισσότερους πελάτες αλλά και τον θαυμασμό τους.

Αφήστε εμάς, τους ειδικούς να αναλάβουμε να φωτογραφίσουμε εναέρια τα θέματα που επιθυμείτε.

Εναέρια φωτογράφιση εκδηλώσεων

Οργανώσατε μία εκδήλωση ή ένα πάρτυ σε εξωτερικό χώρο και θέλετε να το αποθανατήσετε με μία εναέρια φωτογράφιση;

Τότε, θα λάβετε φωτογραφίες που θα κλέψουν την παράσταση, έτσι ώστε να χρησιμοποιήσετε τις φωτογραφίες για προσωπική σας χρήση και απλά να θυμάστε την στιγμή, είτε για επαγγελματική χρήση και να προωθήσετε την εκδήλωση που πραγματοποιήσατε για μελλοντική σας χρήση.

Δείξτε στους υποψήφιους πελάτες σας, την επιτυχία της περσινής σας εκδήλωσης για να έχετε διπλάσια αποτελέσματα κατά την επανάληψη της.

Σε κάθε εναέρια φωτογραφία, πραγματοποιείται μετέπειτα επεξεργασία στο photoshop και lightroom για διόρθωση ή τόνωση χρωμάτων και εφέ.

Εναέρια βιντεοσκόπηση χώρων, εκδηλώσεων

Εάν πάλι θέλετε εκτός από φωτογραφίες να δημιουργήσουμε για εσάς ένα βίντεοκλίπ από την εναέρια βιντεοσκόπηση του χώρου ή της εκδήλωσης, τότε και αυτό είναι εφικτό.

Αφού μας ενημερώσετε για τα σημεία που θέλετε να καλύψουμε με την εναέρια βιντεοσκόπηση, δημιουργούμε ένα πλάνο πτήσης που θα μας βοηθήσει κατά την ομαλή καταγραφή της βιντεοσκόπησης.

Αφού ολοκληρωθεί η εναέρια βιντεοσκόπηση, επεξεργαζόμαστε το βίντεο και διορθώνουμε χρωματισμούς και εφέ.

Τέλος, δημιουργούμε ένα κλιπ με βάση τον συνολικό χρόνο που εσείς επιθυμείτε να έχει το τελικό σας βίντεο και προσθέτουμε μουσική της αρεσκείας σας για ένα άκρως επαγγελματικό αποτέλεσμα.