Φωτογράφηση επαγγελματικών χώρων

Φωτογράφιση Επαγγελματικών Χώρων

Τί πιο σημαντικό από το να δείξετε στους πιθανούς σας πελάτες, τον χώρο που πρόκειται να επισκεφτούν ή που εργάζεστε;

Η πρώτη εικόνα που θα αποκομίσει από τον επαγγελματικό σας χώρο, ένας πιθανός πελάτης ή συνεργάτης είναι και η αρχή για μία καλή πώληση ή συνεργασία.

Όταν όμως ζούμε σε μία εποχή που οι περισσότερες πωλήσεις ή συνεργασίες γίνονται διαμέσου του internet χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως ιστοσελίδες, σελίδες facebook, eshop κ.λ.π., τότε είναι απαραίτητο πραγματοποιηθεί μία επαγγελματική φωτογράφιση χώρων (εσωτερική ή και εξωτερική φωτογράφιση).

Είτε λοιπόν διαθέτετε ένα κατάστημα εμπορίου, εργοστάσιο, αποθήκη, ξενοδοχείο κλπ, είναι αναγκαίο να δείξετε στους πελάτες σας τον χώρο που πρόκειται να επισκεφτούν, πόσο μάλλον όταν η πελατεία σας βασίζεται σε αυτό, όπως ένα εστιατόριο, καφετέρια, ξενοδοχείο ή δωμάτιο airbnb.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί μία επαγγελματική φωτογράφιση να συγκριθεί με μία λήψη από κινητό τηλέφωνο ή από ερασιτεχνική φωτογραφική μηχανή καθώς απαραίτητος εξοπλισμός για μία σωστή φωτογράφιση επαγγελματικού χώρου απαιτεί διαφορετικό εξοπλισμό από τον συνηθισμένο, όπως υπερευρυγώνιους φακούς, τρίποδα, manual φωτογράφιση, φωτισμό και μετέπειτα επεξεργασία φωτογραφιών σε lightroom και photoshop.

Εξωτερική φωτογράφιση επαγγελματικών χώρων

Η πρώτη εικόνα και το μόνο όπλο που έχετε για να αποκτήσετε νέους πελάτες που δεν σας γνωρίζουν είναι η εξωτερική εμφάνιση της επιχείρησης σας.

Όταν θέλετε να προωθήσετε όμως την “βιτρίνα” σας μέσω μίας μοφρής marketing όπως ιστοσελίδα, facebook κλπ, τότε είναι απαραίτητο να πραγματοποιήσετε μία επαγγελματική φωτογράφιση χώρων που θα αναδείξει την καλύτερη της εικόνα μέσα από την εμπειρία και τον εξοπλισμό του φωτογράφου.

Για την εξωτερική φωτογράφιση επαγγελματικού χώρου θα χρειαστεί να γίνει μελέτη του σημείου καθώς θα πρέπει να διαλέξουμε συγκεκριμένη ώρα που θα γίνει η φωτογράφιση καθώς είναι το Α και το Ω για μία καλή επαγγελματική φωτογράφιση.

Έπειτα ανάλογα το τί θέλουμε να αναδείξουμε θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε και τον αντίστοιχο φακό φωτογραφικής. Εάν ο χώρος περιβάλλεται με ωραίο τοπίο τότε γιατί να μην γίνει μία λήψη που μαζί με την “βιτρίνα” της επιχείρησης να περιλαμβάνει και τον γείτονα χώρο;

Για να επιτευχθεί αυτό θα χρειαστεί υπερευρυγώνιο φακός που θα μας επιτρέψει να έχουμε σε μία φωτογραφία όσο τον δυνατόν μεγαλύτερο εύρος του χώρου.

Φωτογράφιση επαγγελματικών χώρων
Φωτογράφιση εσωτερικού χώρου για επιχειρήσεις

Εσωτερική φωτογράφιση επαγγελματικών χώρων

Το μεγαλύτερο πρόβλημα ενός φωτογράφου είναι να μπορέσει να “χωρέσει” σε μία φωτογραφία όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χώρο από μία εσωτερική φωτογράφιση χώρου.

Συνήθως οι χώροι μπορεί να είναι στενοί με πολύ μικρό εύρος λήψης με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σταθεί δυνατόν να αποτυπωθεί ο χώρος σε μία μόνο φωτογραφία, με αποτέλεσμα ο τελικός θεατής των φωτογραφιών να χρειαστεί να φανταστεί τον χώρο μέσα από πολλές φωτογραφίες. Κάτι τέτοιο όπως καταλαβαίνετε είναι κουραστικό και σίγουρα αναποτελεσματικό.

Γι’ αυτό και πάλι η λύση έρχεται να δοθεί με τους υπερευγώνιους φακούς που διαθέτουμε για να μπορέσουμε να αποτυπώσουμε τον εσωτερικό χώρο σε μία φωτογραφία ενώ ταυτόχρονα, ο χώρος θα φανεί μεγαλύτερος και αρκετά πιο φωτεινός.

Αφού ολοκληρωθούν οι απαραίτητες λήψεις έρχεται το τελικό στάδιο της επεξεργασίας των φωτογραφιών μέσω προγραμμάτων επεξεργασίας φωτογραφιών που θα μας δώσουν το τελικό τέλειο αποτέλεσμα.

Φωτογράφιση εξωτερικών -περιβάλλοντος χώρου

Σε πολλές περιπτώσεις θέλουμε να αναδείξουμε και τον περιβάλλοντα χώρο γύρω από την επιχείρηση μας καθώς μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας για να καταφέρουμε να κερδίσουμε τους πελάτες μας, ειδικά όταν πρόκειται για μία φωτογράφιση ξενοδοχείου, εστιατορίου κλπ.

Σε αυτές τις περιπτώσεις και πάλι κρίνεται απαραίτητη η σωστή επιλογή ώρας της φωτογράφισης που μπορεί να χρειαστεί να είναι και σε διαφορετικές ώρες της ημέρας.

Έτσι πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες σας αλλά και τις απαιτήσεις του περιβάλλοντος χώρου, η φωτογράφιση θα πρέπει να γίνει με τον κατάλληλο εξοπλισμό και σε συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο.

Τιμές φωτογράφισης επαγγελματικών χώρων

Φωτογράφιση επαγγελματικών χώρων

Πολύ μικροί χώροι (ιατρεία, γραφεία κλπ.)
Από 80€
 • Φωτογράφιση εσωτερικών χώρων
 • Φωτογράφιση βιτρίνας και εξωτερικών χώρων
 • Φωτογράφιση εργαζομένων
2118004200

Φωτογράφιση επαγγελματικών χώρων

Μεσαίου μεγέθους χώροι (καταστήματα, γραφεία)
Από 100€
 • Φωτογράφιση εσωτερικών χώρων
 • Φωτογράφιση βιτρίνας και εξωτερικών χώρων
 • Φωτογράφιση εργαζομένων
2118004200

Φωτογράφιση επαγγελματικών χώρων

Μεγάλου μεγέθους (καταστήματα, εργοστάσια κλπ)
Από 120€
 • Φωτογράφιση εσωτερικών χώρων
 • Φωτογράφιση βιτρίνας και εξωτερικών χώρων
 • Φωτογράφιση εργαζομένων
2118004200

Είδη φωτογράφισης επαγγελματικών χώρων

 • Φωτογράφιση ξενοδοχείων
 • Φωτογράφιση δωματίων studio
 • Φωτογράφιση δωματίων Airbnb
 • Φωτογράφιση εστιατορίων
 • Φωτογράφιση καφετέριας
 • Φωτογράφιση καταστημάτων ρούχων, κοσμημάτων και γενικού εμπορίου
 • Φωτογράφιση εργοστασίων, γραφείων κλπ.

Όποια κι αν είναι η ανάγκη σας, θα σας παρέχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στις χαμηλότερες τιμές τις αγοράς.

Αναλαμβάνουμε την φωτογράφιση χώρων σε όλη την Ελλάδα, οπότε μην διστάσετε να πάρετε μία προσφορά.