Η φωτογράφιση υποδημάτων έχει γίνει για εμάς καθημερινή συνήθεια γνωρίζοντας πλήρως τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Γνωρίζουμε ακόμα ότι ειδικά πολύ μεγάλες εταιρείες προσλαμβάνουν ένα με δύο άτομα προσωπικό για την φωτογράφιση υποδημάτων που στην πραγματικότητα οι μεγάλες ποσότητες φωτογράφισης είναι μόνο  2, άντε 3 φορές τον χρόνο. Και το κακό αυτού είναι ότι πάλι λόγω του πολύ μεγάλου ταυτόχρονου όγκου τα άτομα αυτά δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Σας ανακοινώνουμε λοιπόν ότι όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν καθώς βάση του εξοπλισμού, της τεχνογνωσίας και της μαζικής παραγωγής που διαθέτουμε, καταφέραμε να φωτογραφίζουμε από 300 έως 500 υποδήματα την ημέρα, με παράδοση φωτογραφιών σε έως 4 ημέρες, με εγγύηση αποτελέσματος και όλα αυτά με τιμές από 2€/υπόδημα, συμπεριλαμβανομένου 3 φωτογραφίες ανά παπούτσι, δηλαδή ούτε καν, 0,70€/φωτογραφία!!!

Το σκέφτεστε ακόμη;;;

 

Φέραμε το Product Video στην Ελλάδα από το εξωτερικό!

Και το φέραμε διότι έπειτα από έρευνα, οι πελάτες του Ίντερνετ αγοράζουν κατά 65% περισσότερο, προϊόντα που εμφανίζονται σε βίντεο σε σχέση με την απλή φωτογραφία.

Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα Eshop του εξωτερικού παρουσιάζουν πλέον όλα τα προϊόντα τους εκτός από τις φωτογραφίες και με product video.

Ξέραμε ότι για να το φέρουμε στην Ελλάδα θα έπρεπε το κόστος του να είναι χαμηλό, να υπάρχει τέλεια τεχνογνωσία του λευκού φόντου και να παραδίδεται γρήγορα στον πελάτη για να μπορεί να μην χάνει πωλήσεις!

Τα καταφέραμε λοιπόν έχοντας κατακτήσει την τεχνογνωσία του λευκού φόντου και το παραδίδουμε με μόνο 2€/βίντεο και με μία ημέρα παράδοση!

 
 

Πρωτοπορήσαμε και στον τομέα φωτογράφισης υποδημάτων καθώς δημιουργήσαμε ειδικό τομέα στην εταιρεία μας που ασχολείται μόνο με την φωτογράφιση παπουτσιών.

Κατορθώνοντας να τυποποιήσουμε την φωτογράφιση υποδημάτων, χωρίς να μειώσουμε ούτε στο ελάχιστο την ποιότητα μας, καταφέραμε να φωτογραφίζουμε 300-500 υποδήματα ημερησίως και με παράδοση φωτογραφιών σε έως 4 ημέρες!

Το υλικό που παραλαμβάνετε βάση της συγκεκριμένης προσφοράς περιλαμβάνει πάντα: 3 φωτογραφίες ανά υπόδημα (προφίλ, 3/4 μπροστά και 3/4 πίσω) σε απόλυτο λευκό φόντο και με εφέ καθρεπτισμού για τρισδιάστατο αποτέλεσμα.

Τέλος, η δυνατότητα παραλαβής των υποδημάτων από τον χώρο σας, και η επιστροφή του σε εσάς σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα είτε δεν επηρεάζει καθόλου τους προγραμματισμένους δειγματισμούς σας είτε τις άμεσες πωλήσεις σας.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα δημιουργήθηκε μία εταιρεία φωτογράφισης με μοναδικό σκοπό την άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση επιχειρήσεων για την απαραίτητη φωτογράφιση των ρούχων ή προϊόντων του eshop και της επιχείρησης τους.

Εκατοντάδες επιχειρήσεις μας έχουν εμπιστευτεί!

Μήπως ήρθε και η σειρά σας;;;

Δευτέρα09:00 – 21:00
Τρίτη09:00 – 21:00
Τετάρτη09:00 – 21:00
Πέμπτη09:00 – 21:00
Παρασκευή09:00 – 21:00
Σάββατο09:00 – 21:00
ΚυριακήC L O S E D